Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOJEVIĆ Naš reprezentativac ima punu minutažu u Ligi prvaka, odigrao je sve četiri utakmice za kijevski Dinamo

Vukojević: Porto me rastužio kao i Turska u Beču

06.11.2008.
u 15:32

Pet minuta prije Portova pogotka za 2:1, Ognjen Vukojević mogao je biti heroj Kijeva. Njegov udarac zaustavila je vratnica.

- Taj grozni film već sam gledao! Sa zagrebačkim Dinamom izgubio sam u posljednjoj minuti od Arsenala u Londonu, s reprezentacijom doživio sam šok u 120. minuti igre protiv Turaka u Beču. A ovo s Portom jednako je bolno, jer smo imali strahovitu nesreću - kazao je Vukojević, koji nije bio tragičar u posljednjem napadu iz kojega su Portugalci došli do pobjede.

- Nakon moje vratnice, imali smo još dva kornera. Tražili smo pobjedu po svaku cijenu, a ispalo je najgore. Nažalost, olako smo pustili Portugalce da razviju napad. Trebalo ih je zaustaviti prekršajem, prekinuti akciju i vrijeme bi isteklo - kazao je Vukojević.

Naš reprezentativac ima punu minutažu u Ligi prvaka, odigrao je sve četiri utakmice za kijevski Dinamo, a u statistici Lige prvaka njegovo ime nalazi se na listi igrača s najviše prekršaja (12). Ogi dijeli treće mjesto, a prvi Robson iz Celtica ima ih 14.

Drugi naš reprezentativac, Darijo Srna, drugi je na listi igrača s najviše pretrpljenih prekršaja u Ligi prvaka. Ima ih 16, a vodeći je Chamakh iz Bordeauxa s 20.

- Nažalost, umjesto da smo u susretu s Portom već izborili drugi krug Lige prvaka, sada nam je upitno i treće mjesto i Kup Uefe. O tome će se najvjerojatnije odlučivati u srazu s Turcima u Kijevu - ističe Vukojević.

Kijevljani su 25. studenoga gosti Arsenala. Ogi će vidjeti prijatelja Dudua, no neće se sučeliti na travnjaku.

- Bilo bi mi drago da Eduardo igra protiv nas, ali najvažnije je da potpuno ozdravi. Rekao mi je da će se za dva tjedna priključiti momčadi. A Arsenala se ne bojimo. Igrat ćemo hrabro pa ako ga je iznenadio Fener, možemo i mi - kaže Ogi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije