Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skender bolji od Jakirovića

Vukišić zabio već 19. gol u sezoni, Olimpija blizu naslova

Ante Vukušić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.06.2020.
u 23:13

Bio je to okršaj dvojice stručnjaka koji su u Sloveniju stigli iz Prve HNL. Olimpiju vodi bivši Osijekov trener Dino Skender, dok na klupi Maribora sjedi bivši trener Gorice Sergej Jakirović.

Nogometaši Olimpije napravili su veliki korak prema osvajanju naslova slovenskog prvaka nakon što su u derbiju 30. kola pobijedili Maribor sa 1-0 golom hrvatskog napadača Ante Vukušića.

Bio je to okršaj dvojice stručnjaka koji su u Sloveniju stigli iz Prve HNL. Olimpiju vodi bivši Osijekov trener Dino Skender, dok na klupi Maribora sjedi bivši trener Gorice Sergej Jakirović.

Na koncu je više razloga za slavlje imao Skender koji je ljubljanski sastav preuzeo 19. lipnja i u dva nastupa ostvario je dvije minimalne pobjede. U debiju je na gostovanju porazio Domžale (1-0), a večeras u derbiju identičnim rezultatom i Maribor.

Pobjednika je odlučio pogodak bivšeg napadača Hajduka Ante Vukušića u 59. minuti. Bio je to njegov već 19. pogodak ove sezone, koliko je zabio i napadač Celja i bivši igrač Rijeke Dario Vizinger.

Olimpija je od 80. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Mario Jurčević.

Olimpija pet kola prije kraja prvenstva vodi sa 59 bodova, četiri više od Celja i Maribora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije