Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši ''španjolci''

Vučević: Gledanje Barcelone pravi je melem za dušu

Goran Vučević
Marko Lukunić/Pixsell
11.04.2010.
u 19:08

- Barcelona je trenutačno moćnija od Reala, to je jasno, ali prvenstvo još nije odlučeno - kaže Robert Jarni.

Nismo ni sumnjali da će Goran Vučević, bivši Barcelonin igrač, naći način da prati veliki derbi. Uživao je u svakom trenutku, pogotovu zbog Barcina trijumfa.

– Užitak je gledati Barcelonu, pravi melem za dušu. Pogotovu nakon neke od ovih naših utakmica. Najprije ono s Arsenalom, pa sada ovo s Realom. Utakmicu sam gledao preko Max TV-a, nije bilo šanse da je propustim. Puno puta kazao sam da je Barcelona najbolja momčad na svijetu, sada je to još jednom potvrđeno. Zapanjujuća je lakoća kojom ti mladići igraju nogomet. A Messi, to je čarobnjak za kojeg nikad ne znate koju će čaroliju iz šešira izvući – razgaljen je Vučević.

Robert Jarni dio karijere proveo je u Realu. Njegovo je srce uzalud kucalo za Madriđane.

– Gledao sam utakmicu, i to preko satelita, preko talijanskog Sky sporta. Barcelona je trenutačno moćnija od Reala, to je jasno. Ne smije se Messiju davati toliko prostora. Ali, s obzirom na to da Barcelona ima još dosta obveza izvan prvenstva Španjolske, smatram da prvenstvo još nije odlučeno. Barcelona bi mogla kiksati na domaćim utakmicama, a Real do kraja u svima mora pobijediti – rekao je Jarni.

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:56 12.04.2010.

Pa zaboravio je Vučević dodati da je onda kada je on bio glavni trener Hajduk igrao onako kako sada igra FC Barcelona a Cernat mu je igrao Messija..

OB
-obrisani-
19:34 11.04.2010.

je,nema razlike između njih i dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije