Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA LAKŠE NARAVI

Vrsaljko ipak ne treba na operaciju

\'06.02.2011., Zagreb - Hotel Sheraton. Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoci prijateljske utakmice sa Ceskom. Sime Vrsaljko.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL\'
Martina Popovcic/PIXSELL
20.03.2011.
u 07:05

Reprezentativac će zaigrati za plave ovoga proljeća, što je sjajna vijest za Halilhodžića, ali i izbornika Bilića

Na dan velikoga derbija iz Maksimira je izašla jedna dobra vijest: ozljeda reprezentativca Šime Vrsaljka ipak nije tako dramatična i gotovo sigurno neće zahtijevati operativni zahvat na trbušnoj stijenki. To je, naime, pokazao posljednji pregled magnetskom rezonancijom, isključivši oštećenje potrbušnice. Čini se da je kod Vrsaljka u pitanju samo jača upala uslijed pojačanoga naprezanja, pa će on nekoliko dana mirovati, te se uskoro ponovno uključiti u proces treninga. Naravno, i još pomoći Dinamu u završnici sezone.

Zdravome Šimi vesele se mnogi: najprije Halilhodžić, potom i izbornik Bilić (iako Šime neće sudjelovati u akcijama Tbilisi i Pariz), a naravno i Mamić, jer Vrsaljko je najtraženiji artikl  plavome izlogu. (td)

Ključne riječi

Komentara 3

VE
Velikogoričan56
10:34 20.03.2011.

ako je tak, onda je odgovorna zdravstvena sluzba Dinama, trebali bi znati ocijeniti koliko treninga moze izdrzati igrac koji se vraca nakon ozljede. To i je primarni posao, ako mene pitate.

Avatar cluesblues
cluesblues
13:23 20.03.2011.

nadam se da je ovo istina, da nije sam \"krpanje\" da bi se decka dobro prodalo....nis ne vjerujem mamicima, a i vrsaljko vjerojatno hoce van pa bi zdural i poneku ozljedu....

CU
cupus
23:10 20.03.2011.

Ne lupajte molim vas. decku je cijena kakva je ,sa pauzom odpar mjeseci ili ne. ionako nijedan nas igrac nije odmah zaigrao za klub u koji je prodan ¨prilagodba*

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije