Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Vrsaljko i Perišić asistirali u pobjedi Intera, Barcelona opet kiksala

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
07.10.2018.
u 22:39

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcu cijeli susret.

U derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencia i Barcelona su na Mestalli odigrale 1-1 čime je Barca produžila niz bez ligaške pobjede na četiri kola.

Katalonci su crnu seriju započeli na Camp Nou odigravši 2-2 protiv Girone, uslijedio je poraz kod Leganesa (1-2), domaći remi protiv Atheltic Bilbaoa (1-1), te remi u Valenciji (1-1). Srećom, po Katalonce Real Madrid je u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod bez postignutog gola. 

Šišmiši su poveli već u 2. minuti golom Ezequiela Garayja nakon ubačaja iz kornera, a Barcelona je izjednačila u 23. minuti lijepim udarcem Lionela Messija sa 20 metara. Bio je to njegov 22. gol u 25 nastupa protiv Valencije.

U nastavku susreta oba sastava su imala nekoliko prilika za drugi gol, ali se rezultat više nije mijenjao. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcu cijeli susret.

Remi Valencije i Barcelone najviše je razveselio Sevillu koja je pobjedom protiv Celtu Vigo sa 2-1 preuzela vodstvo na ljestvici. Pablo Sarabija (39) i Wissm Ben Yedder (61) su zabili za Sevillu, a Sofiane Boufal (85) za goste.

Atletico Madrid je teškom mukom pobijedio Real Betis sa 1-0,  a pogodak odluke zabio je Angel Correa u 74. minuti. Nikola Kalinić je započeo od prve minute u sastavu Atletica, a igrao je do 66. minute.

Na ljestvici vodi Sevilla sa 16 bodova, Atletico Madrid i Barcelona imaju po 15 bodova, a Real Madrid, Espanyol i Alaves po 14 bodova.

Asistencije Vrsaljka i Perišića za pobjedu Intera

Hrvatski nogometni reprezentativci Šime Vrsaljko i Ivan Perišić bili su asistenti Mauru Icardiju za pogotke kojima je Inter kao gost u Ferrari svladao SPAL sa 2-1 (1-0) u susretu 8. kola talijanskog prvenstva.

Vrsaljko je u 14. minuti ubacio s desnog krila na prvu vratnicu, a tamo se lopta od Icardija odbila u ruku braniča SPAL-a Djouroua i prevarila vratara domaćih Gomisa te odsjela u mreži, dok je Perišić u 78. minuti sjajnom okomitom loptom "rasparao" domaću obranu i uposlio kapetana svoje momčadi koji je hladnokrvno pogodio suparničku mrežu. 

U međuvremenu je Antenucci u 18. minuti promašio kazneni udarac za SPAL, a njegova zamjena Paloschi je u 72. minuti pogodila za 1-1.

Vrsaljko i Perišić odigrali su čitavu utakmicu za Inter koji se ovom pobjedom uspeo na treće mjesto ljestvice sa 16 bodova, iza vodećeg Juventusa koji ima 24 i drugog Napolija koji je na 18.  

>> Pogledajte kako se Rijeka oprostila od Matjaža Keka koji više nije trener

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije