Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Rakitić:

Poštujem Luku, ali i on sam zna tko je najbolji na svijetu

Ivan Rakitić i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
06.10.2018.
u 10:57

Imam poštovanje prema igračima koji osvajaju nagrade, ali moramo reći da postoji igrač koji je bolji od svih. Lionel Messi je najbolji na svijetu - kaže Raketa


Barcelona je odigrala sjajnu utakmicu protiv Tottenhama i s Wembleyja odnijela tri boda. Valverdeova momčad je u 2. kolu Lige prvaka pobijedila Spurse s 4:2, a uz sjajnog Lionela Messija koji je zabio dva gola posebno se istaknuo i naš Ivan Rakitić.

Hrvatski reprezentativac postigao je prekrasan pogodak, jedan od ljepših u karijeri.

>> Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

No prvo ime susreta bio je argentinski čarobnjak. Messi je bio odlično raspoložen, bio je velika glavobolja Tottenhamovim braničima i prava napast Llorisovim vratima.

- Svaki igrač sanja takvu utakmicu, a Messi je ovaj put bio nevjerojatan. Kada je u formi, onda je to prava čarolija - rekao je Kieran Trippier, branič Spursa.

Na sjajnu Messijevu igru u Londonu posebno se osvrnuo i naš Ivan Rakitić, te se dotaknuo svog dobrog prijatelja i suigrača iz reprezentacije Luke Modrića.

- Imam poštovanje prema igračima koji osvajaju nagrade, ali moramo reći da postoji igrač koji je bolji od svih. Lionel Messi je najbolji na svijetu. Iznimno poštujem Luku, ali i on sam zna da je Messi najbolji - rekao je Ivan Rakitić za Barca Blaugranes.

Ivan Rakitić i Lionel Messi
1/7

Komentara 13

AR
Artukovic
12:41 06.10.2018.

Vec tri dana citam o tome sto je Rakitic izjavio i nigdje,ali nigdje nije to rekao....to je samo Hudiga sebi tako preveo....i on za to dobije placu?

KA
kajinx
12:38 06.10.2018.

Gareth Bale je od slabe Wales reprezentacije napravio jednu od boljih na svijetu. Messi je od Argentine napravio - ništa! Raketa, dobar si sa nogama, sada treniraj ostale dijelove tijela.

FI
Fisherman
11:01 06.10.2018.

ma hebo vas Messi... Messi je samo produkt odlicne ekipe. ubaci ga u Hajduk i baklja ce ga ozljediti dozivotno. svaka cast i njemu ali sjasite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije