Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak tek u Amsterdamu

Vrsaljko: Baš kad je Lyon postajao nervozan, primili smo gol

Šime Vrsaljko
Marko Prpić/Pixsell
29.09.2011.
u 14:42

Kruno Jurčić prije treninga nekoliko je sekundi posvetio govoru u kojem je ''izribao'' svoje igrače zbog opuštenosti

Dečko baš i nema sreće, kad je prvi put pozvan u reprezentaciju, ozlijedio se, a sad Šime Vrsaljko utakmice Dinama u Ligi prvaka gleda s tribine. Zbog crvenog kartona.

– Još jedna utakmica, vraćam se u Amsterdamu. Nije mi baš lako gledati kako dečki igraju, a ja ne mogu ni osjetiti žar Lige prvaka. No maksimalno se spremam za povratak – veli Šime Vrsaljko.

Sad se pojavila još veća konkurencija na beku.

– Neka, pa netko mora igrati na tom mjestu. Leko je to odlično odradio. Tako bih i ja igrao lijevog beka da je potrebno.

Kako ste doživjeli poraz u Lyonu?

– Mislim da bi utakmica otišla u drugom smjeru da nismo primili taj nesretni prvi gol. Jer među igračima Lyona rasla je nervoza nakon što su promašili dvije-tri velike prilike. No, sad treba napraviti sve što možemo protiv Ajaxa, zapravo u sve četiri utakmice.

Prije početka treninga Kruno Jurčić okupio je nogometaše i u nekoliko desetaka sekundi izribao ih je, navodno zbog opuštenosti.

– Nije to sad nešto posebno, jasno je da treba upozoriti na pogreške – nije Vrsaljko želio otkriti što im je trener kazao.

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
15:41 29.09.2011.

Bas kada sam htio srat, usro sam se...

DU
Deleted user
15:41 29.09.2011.

Šimi bi bilo bolje da se neko vrijeme ne javlja jer je zasrao sa glupo dobivenim crvenim kartonom , da nije bilo toga obrana sa njim na desnom beku bi bila puno bolja a Leko bi više pružao na zadnjem veznom . Drugi bok bi morao igrati Šimunić jer Ibanez uz sav trud ne može biti Dinamovo rješenje za ligu prvaka jer je u obrambenim zadacima loš .

OB
-obrisani-
15:25 29.09.2011.

Vrsaljko: Baš kad je Lyon postajao ozbiljan, primili smo gol a kad smo mi prestali biti nervozni završila je utakmica..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije