Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thorsten Fink:

Vrijedilo je doći, ugođaj je bio sjajan, a Rijeka će proigrati

Rijeka - Austrija Beč
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
03.11.2017.
u 08:10

Radit ćemo maksimalno da se iščupamo iz situacije koja nije jednostavna, ali dovoljno smo ozbiljna ekipa i klub da se izbavimo, rekao je Punčec.

Glavu gore, rekao je poslije Rijekinog kraha i gostujući trener, nekad Bayernov igrač, Thorsten Fink.

- Moram reći da je zaista vrijedilo doći u Rijeku i vidjeti ovaj stadion, atmosferu, baš smo sjajno dočekani. Super hotel, lijep štimung. Jako cijenim Rijeku i siguran sam da će se ta momčad vratiti, da će proigrati.

Nije imalo smisla prenositi Keku te riječi utjehe, ne bi u ovoj situaciji ništa u njima vidio. Omaleni Dominik Prokop odigrao je za Rijekin pokop, bio je pravi „krvnik“, nakon 0:1 zabio je i za 1:2, ni minutu nakon što se naš prvak vratio iz minusa.

Rijeka - Austrija Beč
1/24

Nekako je to priča ove jeseni, Kekovi igrači izgubili su i živce i koncentraciju, ništa im se slučajno ne događa. A nekako je najveći dojam da nisu gladni. Brzo se zadovolje, kad dođu do nekog prvog cilja poput izjednačenja, odmah stanu, opuste se, glave odlutaju. Iz utakmice u utakmicu, od većih do manjih protivnika. Odgovornost je podjednaka u takvim situacijama, moraju je dijeliti i igrači i trener.

- Zaista težak poraz. Podbacili smo totalno, u svim segmentima – rekao je Marko Vešović, jedan od najvažnijih igrača.

- Kad smo trebali odigrati najbolju utakmicu, mi smo odigrali najgoru. Mogu se samo ispričati svim ljudima koji su došli u ime momčadi. Previše je poraza za Rijeku, naročito u zadnje vrijeme, a svaki je došao na isti način. Nije to pojedinac, to je čitava ekipa. Upali smo u apatiju – rekao je Vešović, a Punčec dodao:

- Nikome ništa baš nije išlo. Htjeli smo, ali... Neobjašnjivo. Svi mi znamo da ovo nije dobro. Radit ćemo maksimalno da se iščupamo iz situacije koja nije jednostavna, ali dovoljno smo ozbiljna ekipa i klub da se izbavimo.

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
08:55 03.11.2017.

Zašto Brdarić ništa ne komentira, inače je prvi na okidaču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije