Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dvije godine

Vraća se Miljenko Mumlek: Igrat će za trećeligaša

Miljenko Mumlek
Marko Jurinec/VLM
11.03.2013.
u 17:53

Miljenko Mumlek, nekadašnji kapetan Varteksa, vratit će se na travnjak. Novi je klub 41-godišnjeg Mumleka trećeligaš Posavina iz Ludbrega.

Mumlek je dogovorio suradnju do kraja sezone, a prvi trening trebao bi odraditi već sutra.

Mumlek je u bogatoj karijeri s Varteksom igrao četvrtfinale Kupa pobjednika kupova, a s Dinamom Ligu prvaka. Još je nastupao za Standard iz Liegea i Slaven Belupo. U HNL-u je ukupno zabio 107 pogodaka, čime je četvrti najbolji strijelac u povijesti.

Nažalost, velika mrlja na njegovoj karijeri je afera Offside u kojoj je zbog namještanja utakmica osuđen na sedam mjeseci zatvora.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:05 11.03.2013.

Nažalost, velika mrlja na njegovoj karijeri je afera Offside u kojoj je zbog najmještanja utakmica osuđen na sedam mjeseci zatvora. >>>> 7 mjeseci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trebao je dobiti 7 godina.

JA
jadre
19:35 11.03.2013.

Čini mi se i doživotan izgon iz sporta.......otkud sad pomilovanje....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije