Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao sve

Vlasnik duhovitog transparenta: Bila je to šala, svinje ne prodajem

'Prasci_nnn_spo_171012'
Marko Banić - SiB.hr
17.10.2012.
u 18:20

- Taj sam transparent nosio i na utakmicu Hrvatska - Irska u Poznanj - kaže Mihael Varžić iz Zelčina.

"Želimo ponovo igrati ovdje, takvu potporu nismo imali godinama, sav sam se naježio kad sam čuo huk s tribina...", govorili su redom hrvatski nogometni reprezentativci nakon pobjede nad Walesom (2:0) u Osijeku. A osim tople dobrodošlice i snažne potpore, u moru trobojnica i transparenata Slavonci su pokazali i dozu humora. Pa se na istočnoj tribini pojavio transparent "Prodajem prasce"! S naznačenim brojem telefona.

Autor iz Zelčina

Bilo je to djelo 31-godišnjeg ugostitelja Mihaela Varžića iz Zelčina, sela nadomak Valpova, i nije prvi put ugledao svjetlo dana u Osijeku. Vijorio se već u Poznanju na utakmici Hrvatska - Irska.

- S prijateljima iz sela išao sam u Poljsku na utakmicu Hrvatska - Irska i nosili smo hrvatsku zastavu s kojom smo prošli već pola Europe. Ali želio sam da napravimo nešto drugačije, da se vidi, da natpis odskače. Palo mi je na pamet "Prodajem svinje", jer takvi su natpisi česti uz cestu po selima. Prijatelji su prihvatili šalu i transparent smo brzo ispisali. Međutim, na toj se utakmici "izgubio" na tribinama i ostao je neprimijećen. Sve do utakmice u Osijeku - smije se Varžić.

Njegova šala naišla je na plodno tlo. Fotografija na Facebooku skuplja "lajkove" i pozitivne komentare. Reakcije su nepodijeljene - svi su oduševljeni poduzetnošću autora. I Varžiću, priznaje, stalno zvoni telefon s upitima potencijalnih kupaca. Uostalom, hrabro je stavio svoj kućni broj. Ali svima mora ponoviti isto - ne prodajem prasce!

Odlazi i na gostovanja

- Istina, moj otac drži svinje, ali nije mu se povećao promet zbog moje akcije. Svima koji zovu kažem da je u pitanju bila samo šala, na što se nasmiju, pohvale ideju i na tome sve završi. Ne spajam ih dalje s ocem - kaže Varžić koji u stopu prati hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Bodrio je vatrene na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. te na europskim prvenstvima u Austriji prije četiri godine i ove godine u Poljskoj i Ukrajini.

- Odlazim i na gostovanja ako su relativno blizu i, naravno, imam li novca - zaključio je duhoviti Slavonac.

Komentara 6

SE
sestrićna
21:04 17.10.2012.

legendaaa!!!

SP
slučajni paradoks na vlasti
18:55 17.10.2012.

Bravo "bekrijo", Nauči "komercijaliste" kretivnosti :)

SB
sbb
21:00 17.10.2012.

prodaj Bajica - dobit ces subvenciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije