Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ CSKA

Vlašić na meti dvaju velikana: Agent otkrio cijenu za koju može otići

Nikola Vlašić
Foto: DAVID W CERNY/REUTERS/PIXSELL
1/6
21.11.2018.
u 10:41

– Vlašić je trenutačno jedan od najboljih nogometaša svog uzrasta. Do kraja sezone ostat će u CSKA, a dalje ćemo vidjeti.

Nikola Vlašić preporodio se ove sezone odlaskom iz Evertona na posudbu u moskovski CSKA. No ruska momčad na kraju sezone neće moći otkupiti njegov ugovor jer nemaju dovoljno novca.

– Rusi nemaju novca za Vlašića – otkriva za TuttoMercato Vlašićev agent Tonći Martić pa dodaje:

– Vlašić je trenutačno jedan od najboljih nogometaša svoje dobi. Do kraja sezone ostat će u CSKA, a dalje ćemo vidjeti.

Mladog vatrenog žele dva talijanska velikana –Inter i Roma.

– Interes Intera i Rome? Rano je govoriti o tome. Odšteta za Vlašića je između 15 i 20 milijuna eura. To je opcija za pet, šest najboljih klubova u Italiji. On ima sve potrebno da se dokaže u Italiji.

Vlašić je inače ugovorno vezan za Everton do 2022.

>> Pogledajte i video: Vatreni ispali iz Lige nacija

Komentara 14

ZO
zoranos
11:12 21.11.2018.

Kako se vama svidio Vlašić u ove dvije utakmice za reprezentaciju? Protiv Španjolaca ja ga nisam vidio na terenu, čak mislim da je izgubio par duela i imao sam dojam da je prespor - a najveća kvaliteta mu je silina. Protiv Engleza nažalost nisam gledao pozorno jer sam imao radove u stanu - ali ga isto nisam vidio ono što sam gledao. Po meni Brekalo je pokazao puno više.

GR
gragakarlovac
13:07 21.11.2018.

Vlasic nije igrac CSKA-a nego Everton. Bolje da trazi od Engleza da napusti rusku ligu jer je ona pljuga. Pocetkom 2000-ih su kriminalci sakrili novac po klubovima medutim to je odavno potroseno i sada je ta liga malo iznad HNL-a.

GR
graf
12:45 21.11.2018.

Kao što nije Rebić za reprezentaciju. Profitirao je na Pjacinoj nesreči.a Niko Kovač ga je htio ugurati u Bayern(no Nijemci su to glatko odbili) Rebić nije zabio gol,osim onog slučajnog Argentini več 12.tisuća minuta. No hvala Bigu uskoro će ga izgurati Brekalo. Vlašić je možda dobar za HNL,ali ostalo je čista pušiona. Dalić bi trebao prestati,iako je hajdukovac,sa siljenjem uvođenja hajdukovaca u repku. Svaka čast Perišiću,ali to je to,a Nikola Kalinić se sam zajebo..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije