Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE BOGATO ZARADITI

Transfer koji ruši rekord: Procurilo koliko Real traži za Modrića!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.11.2018.
u 12:07

– Florentino Perez razmišlja kao poslovni čovjek i želi zaraditi na Hrvatu koji će iduće godine napuniti 34 godine

Luka Modrić na početku sezone nije bio u dobroj formi, a razloge treba tražiti u dugoj prošloj sezoni okrunjenoj srebrom  na Svjetskom prvenstvu.

No u posljednjih nekoliko utakmica hrvatski veznjak pokazao je naznake stare forme, što će prvi čovjek Reala Florentino Perez pokušati iskoristiti te ga uskoro prodati, tvrde španjolski mediji.

– Florentino Perez razmišlja kao poslovni čovjek i želi zaraditi na Hrvatu koji će iduće godine napuniti 34 godine – pišu Španjolci koji otkrivaju i cijenu za koju bi Modrić mogao napustiti Madrid.

– U Realu očekuju da će od prodaje Modrića zaraditi između 80 i 100 milijuna eura.

Ako se uistinu i realizira Lukin transfer za taj iznos, bit će to najveći transfer nekog hrvatskog igrača ikad.

Real već ima i spremnu zamjenu za njega, a riječ je o veznjaku Porta i meksičke reprezentacije Hectoru Herreri za kojeg su spremni platiti 45 milijuna eura.

>> Pogledajte i video o ispadanju vatrenih iz Lige nacija

Komentara 22

DI
Diosiario
13:04 20.11.2018.

Kao prvo, Modrić na početku sezone nije bio u lošijoj formi zbog svjetskog prvenstva nego zato jer nije prošao pripreme s Realom, i to je Luka sam bar tri puta rekao, ali vi valjda bolje znate pa drvite i daljedjed po svome. Kao drugo, Herrera ne može biti zamjena za Modrića, to je radni vezni igrač, onaj koji gilja, dakle više tiop igrača kao Vukojević ili Pašalić a ne kao Modrić. Real kao igrača koji će naslijediti Modrića vidi Ceballosa, koji je mlad igrač, Španjolac je, već igra za reprezentaciju, pa nije čudo da mu Real želi otvoriti mjesto, a također u Realu su svjesni da Luka ne može igrati do pedesete godine. Ali nema teoretske šanse ovo što se sugerira, da Realova uprava i navijači sad odjednom misle kako je Luka loš igrač koji nije za Real, kao što nam ovakvi članci stalno nastoje sugerirati. Meni nikako nije jasno što je vama taj divan momak i najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i to van svake konkurencije napravio kad mu stalno po medijima priređujete kojekakve spačke.

DU
Deleted user
12:22 20.11.2018.

Kad bi netko htio Majdaka kupiti mislim da bi i to bilo 80 - 100...…...lipa

SI
sikic.ive
13:02 20.11.2018.

Kada to naš Matija napiše barem smo sigurni da to nije tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije