Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRETAN

Nikola Vlašić: Svaka bi momčad od ovakve Hrvatske primila 3-4 komada

Nikola Vlašić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
10.11.2017.
u 11:50

- Prema naprijed su Grci bili nemoćni, osim iz prekida.

Nikola Vlašić odigrao je sinoć svoju prvu natjecateljsku utakmicu za hrvatsku A reprezentaciju. Nikola je u 82. minuti ušao umjesto Kramarića u pobjedi nad Grčkoj (4:1).

- Jako sam ponosan na službeni debi. Hoću li igrati i u uzvratu? Ovisi jer smiješ imati dva nastupa u jednom ciklusu. Ako ne uđem u Pireju, ići ću mladima u Solun, to se još ne zna - rekao je Vlašić, prenosi Goal.

- Od jučerašnje Hrvatske svaka je momčad mogla primiti 3-4 komada! Pa se vidjela i razlika u klasi. Prema naprijed su Grci bili nemoćni, osim iz prekida.

Nikola Vlašić
1/25

Zaigrao je s Modrićem, Rakitićem...

- Uh, gušt... Ma i na treningu misliš 'ne može me vidjeti, malo sam se sakrio', a on te pogodi loptom.

Ovog je ljeta prešao u Everton koji se muči u Engleskoj.

- Bilo dobro na početku, poslije je promijenjen trener... Nisam razgovarao s novim trenerom zašto ne igram, to je profesionalizam: ne igraš - ne igraš, na klupi si i to je to, nema priče.

Komentara 2

Avatar jumanji
jumanji
14:40 10.11.2017.

što se tiče samopouzdanja nama hrvatima nema kraja no nemojmo zaboraviti to je grčka bila jučer jako slaba a da druge momčadi ne bi dopustili da tako lako poigramo pogotovo one velike momčadi od ovog svijeta

TA
tarzan
13:44 10.11.2017.

Pretjeruješ ipak malo. Ne treba se sad uzdizati previše. Jako dobra partija naših ali je Grčka bila katastrofalno loš protivnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije