Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potop Lyona

Villarreal prvi u Španjolskoj, Juventus pao i u Napulju

Paul Pogba
Reuters/Pixsell
26.09.2015.
u 23:15

Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za sastav Juvea.

Nema najbolji napad, nema niti najbolju obranu, ali Villarreal je na vrhu Primere! Pa tko bi se kladio na to uoči početka sezone?! Žuta podmornica je pobijedila Atletico Madrid sa 1:0 u 6. kolu i ostala je jedina neporažena momčad, uz Real Madrid i Celtu, piše Goal.

Bila je to vrlo, vrlo tvrda utakmica, a gol odluke postigao je Baptistao s 10-ak metara u 14. minuti na lijepu asistenciju Soldada.

Španjolska, 6. kolo: Barcelona - Las Palmas 2:1, Real Madrid - Malaga 0:0, Sevilla - Rayo 3:2, Villarreal - Atletico 1:0.

Poredak: Villarreal 16, Barcelona 15, Real Madrid 14...

Napoli je još jedan od klubova koji je otkinuo popriličnu količinu bodova Juventusu, na jugu Apeninskog poluotoka bilo je 2:1 u korist domaćina u susretu 6. kola, a za kojeg zbog ozljede nije igrao Mario Mandžukić, piše Goal.

Lorenzo Insigne zabio je za 1:0 u 26. minuti, odlično je tukao s ruba šesnaesterca i gostujući vratar nije imao šansi. Gianluigi Buffon kapitulirao je i u 62. minuti kada je Gonzalo Higuain sjajno završio svoju solo-akciju, sjurio se u šesnaesterac, "provozao" zadnju liniju crno-bijelih i matirao iskusnog vratara.

Samo minutu kasnije smanjio je Paulo Dybala nakon odlične asistenije Marija Lemine. Dobro je naciljao donji desni kut iz blizine.

Ivan Strinić nije dobio priliku u Napolijevoj momčadi.

Poredak: Inter 15 (5), Fiorentina 12 (5), Sassuolo 11 (5)...

Francuska, 8. kolo: Nantes - PSG 1:4, Bordeaux - Lyon 3:1, Caen - Ajaccio 2:0, Rennes - Troyes 1:1, Bastia - Toulouse 3:0.

Poredak: PSG 20, St. Etienne 16 (7), Rennes 15...

>>Brazilci izvukli Chelsea u Newcastleu, Olić s klupe gledao poraz HSV-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije