Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROVOCIRALI GA

Zoki kao Rocky: Fizički se obračunao u noćnom izlasku

\'11.02.2011. Zagreb Zagrebacki aerodrom Pleso. Igraci NK Dinama vratili su se sa zimskih priprema iz Turske. Zoran Mamic ,izvrsni dopredsjednik NK Dinama. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anic/PIXSELL
29.03.2012.
u 20:33

Zoran Mamić napadnut je u jednom noćnom klubu, a očevici kažu: Napadače je sam onesposobio reagiravši preciznim direktima

Tragom informacije da je Zoran Mamić prošle subote fizički napadnut, koju je u javnost plasirao Zdravko Mamić, isplivali su i neki detalji toga događaja.

Neki svjedoci prepričali su da je Zoran doista bio sudionik fizičkoga obračuna u jednome zagrebačkom noćnom klubu.

Navodno su ga drsko provocirala dvojica mladića, na što im je Zoki hladno odbrusio. To je spomenutu dvojicu toliko razgnjevilo da su krenula u fizički obračun s Dinamovim sportskim direktorom. Koji je, kažu, reagirao munjevito - izbjegao je udarac i potom preciznim direktima desnicom, gađajući u predjelu vilice, onesposobio obojicu napadača.

Zdravko u sličnoj situaciji


Zoki kao Rocky, prepričali su očevici kako je mlađi Mamić otklonio opasnost...

Na pitanje o subotnjem događaju koji se prepričava po gradu, Zoran Mamić nije želio govoriti.

- Ne bih to komentirao - bilo je jedino što je rekao o tome.

Podsjetimo, Zdravko Mamić je, gostujući u TV emisiji na HTV-u, prvi progovorio o napadu na svoga mlađega brata, a otkrio je da je i sam nedavno bio u sličnoj situaciji.

Sukob na pressici

- Nemam policijsku zaštitu, ali znam se braniti. Nedavno sam uletio među šest-sedam njih kao kamikaza pa su kleknuli na pod i molili za milost - ispričao je Zdravko Mamić.

Braća Mamić već su mjesecima izložena prijetnjama i uvredama Dinamovih navijača sa sjeverne tribine, zbog čega se Dinamovo vodstvo obratilo državnim institucijama. Najbliskiji kontakt Zdravka s BBB-ima dogodio se prošle godine kada je skupina Boysa banula na konferenciju za novinare u Maksimiru. (vl)

Ključne riječi

Komentara 45

EF
efzg0184
20:52 29.03.2012.

@bekrija, a šta bi ti napravio da krenu šakom na tebe? čekao da te nalupaju ili bi se branio?

JO
johnxxx
21:02 29.03.2012.

\"gađajući u predjelu vilice\" Ajme, tko piše ove članke? neki pripravnik iz Beograda? Hrvatska riječ je čeljust, a ne vilica.

S6
starkey 662002
09:27 30.03.2012.

...a onda je svizac zamotao čokoladu...:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije