Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bomba s otoka

Tottenham poslao ponudu od 12 milijuna eura za Antu Rebića

Ante Rebić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
09.05.2013.
u 08:00

Jasno je da Englezi prepoznaju kvalitete mladog Splitovog napadača, kojeg mnogi uspoređuju s Alenom Bokšićem

U Park Mladeži jučer je sletjela \'prava bomba\'. Naime, iz Engleske je na adresu Nogometnog kluba Split došla ponuda za napadača Antu Rebića (19). Tottenham je poslao službenu ponudu prema kojoj Rebiću nudi četverogodišnji ugovor za čak 12 milijuna eura. U taj iznos uračunata su sva njegova primanja u četiri godine, a klub bi za odštetu, pretpostavlja se, dobio šest milijuna eura. Tako visok iznos rijetki su očekivali, pa i sam predsjednik Splita Slaven Žužul, koji je ranije odbio Dinamova dva milijuna, a nije ni trepnuo kad je Parma poslala službenu ponudu od tri milijuna eura. Rijetki su mogli pretpostaviti da bi igrač koji nije reprezentativac i ne dolazi iz kluba s međunarodnim ugledom, mogao postići tako visoku cijenu.

No, jasno je da Englezi prepoznaju kvalitete mladog Splitovog napadača, kojeg mnogi uspoređuju s Alenom Bokšićem. Transfer bi trebao biti zgotovljen ovog ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije