Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐANJE MINISTRA

Disciplinska komisija HNS-a pokrenula postupak protiv Mamića

Zdravko Mamić (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
11.04.2013.
u 16:09

Nogometaši isključeni na utakmici Slaven Belupo – Hajduk (Bubnjić, Kokalović i Vršajević) dobili su po jednu utakmicu kazne neigranja

Na osnovi prijave Hrvatskog nogometnog saveza Disciplinska komisija HNS-a na sjednici u četvrtak pokrenula je postupak protiv Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića zbog neprimjerenih izjava o ministru Željku Jovanoviću.

– Zatražili smo od radijske postaje na kojoj su izrečene te klevete snimku cijele emisije. Istodobno smo zatražili očitovanje i obranu Zdravka Mamića te podatak vodi li se protiv Mamića kazneni postupak. Mamić se mora očitovati u roku od osam dana, nadam se da ćemo u tom razdoblju prikupiti i svu potrebnu dokumentaciju – rekao je predsjednik Disciplinske komisije HNS-a Tin Dolički.

Nogometaši isključeni na utakmici Slaven Belupo – Hajduk (Bubnjić, Kokalović i Vršajević) dobili su po jednu utakmicu kazne neigranja, a klubovi su kažnjeni s po 5000 kuna zato što su dobili više od pet žutih kartona na toj utakmici!

Komplicira se situacija u slučaju Šibenik – Hajduk. Šibenik je, naime, prolongirao suspenziju Hajduku do 30. lipnja, kako bi se Splićani mogli prijaviti za europska natjecanja, no igrači Šibenika nisu prolongirali odgodu suspenzije – Šibeniku! Očekuje se da bi se sljedećeg tjedna ipak trebao ostvariti dogovor između šibenskog kluba i igrača, jer igračima isplata ovisi o tome kad će Hajduk uplatiti novac Šibeniku.

>> Mamić će na slobodi čekati eventualni početak postupka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije