Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA SCENA

VIDEO Zvijezda zarađuje milijune eura, a vozi se gradskim biciklom. Snimka je postala viralni hit

TikTok screenshot
15.01.2024.
u 18:39

Inače, Nizozemac je potpisao četverogodišnji ugovor s Fulhamom koji je vrijedan tri milijuna eura godišnje. Snimka njega na biciklu postala je viralna u Velikoj Britaniji.

Nogometaš engleskog Fulhama Kenny Tete izazvao je veliku pažnju britanskih medija jer se na ulici pojavio na gradskom biciklu. Naviknuli smo da nogometaši i poznati sportaši uglavnom dolaze na treninge u skupim automobilima od po nekoliko stotina tisuća eura, ali branič Fulhama ima drugačije prijevozno sredstvo. 

GALERIJA Španjolci pišu da Modrić na ljeto napušta Real

1/6

Tete se nakon poraza od Chelseaja na Stamford Bridgeu odlučio za drugi način prijevoza i sjeo na gradski bicikl. Tete je na svoj bicikl stavio i veliku torbu s opremom i ne bi se reklo da je bio neraspoložen unatoč tome što je jedanaesterac Colea Palmera odlučio gradski derbi u korist londonskih plavaca 

Inače, Nizozemac je potpisao četverogodišnji ugovor s Fulhamom koji je vrijedan tri milijuna eura godišnje. Snimka njega na biciklu postala je viralna u Velikoj Britaniji. 

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo je da Kenny nije jedini koji voli tako jeftine načine prijevoza, jer je Arturo Vidal svojedobno ispričao kako vozi Fiat Pandu, automobil star tridesetak godina koji vrijedi svega petstotinjak eura.

@scottish969 This is ways fooball team travel home @Fulham FC #chelseavsfulham ♬ som original - @lastnostalgia

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije