Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE SUN

Nezaboravni vatreni (41) vraća se nogometu i igrat će u Engleskoj? 'Želim to, ništa nije isključeno'

ARHIVA - Zagreb: Vatreni i "maksimirska krtica" srušili su Englesku prije 17 godina - 2006.
Igor Kralj/PIXSELL
15.01.2024.
u 16:25

Britanski medij napravio je intervju s bivšim napadačem Dinama i Arsenala u kojem tvrdi da bi se želio vratiti na nogometne travnjake

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva mogao bi se vratiti aktivnom igranju nogometa, javlja britanski medij The Sun. Popularni Dudu tako bi mogao nastupiti u 14. ligi engleskog nogometa i to za momčad Gillingham Towna koji se nalazi u jednoj od zadnjih liga. 

GALERIJA Vatreni je do 22. pušio, pio i radio kao automehaničar

ARHIVA - Zagreb: Vatreni i "maksimirska krtica" srušili su Englesku prije 17 godina - 2006.
1/5

- Želim igrati jer, iako sam u mirovini, još uvijek igram nogomet sa svojim prijateljima u Brazilu. Redovito razgovaram o taktici s klupskim trenerima i ništa nije isključeno - rekao je Eduardo za The Sun. Da Silva je inače dobar prijatelj s klupskim predsjednikom, Brazilcem Alexom Bernandesom.

VEZANI ČLANCI:

- Upoznali smo se dok sam igrao u Arsenalu. Volim sve što mi je Engleska dala i oduvijek sam želio navijati za lokalni klub zbog svog podrijetla. Ja sam živi primjer važnosti nogometa iz favela. U svakoj zajednici postoje skriveni dragulji poput mene i zato sam bio oduševljen što sam postao ambasador Gillingham Towna i pomogao im u pronalaženju sponzora - rekao je brazilski Hrvat. 

Eduardo je u bogatoj karijeri nastupao za Dinamo, Arsenal, Šahtar, Flamengo te varšavsku Legiju. 

Komentara 1

VO
volimnju
21:58 15.01.2024.

veliki igrač. šteta što je nastradao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije