Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker

VIDEO 'Želimo Euro 2020., to nam je jedina šansa za domaćinstvo'

Šuker Platini
HNS
02.12.2012.
u 17:28

Ako ćemo ići u taj projekt, trebat ćemo stadion kapaciteta 50 tisuća gledatelja, a to bi mogao biti problem

Predsjednik HNS-a Davor Šuker proteklih je nekoliko dana boravio u Brazilu, točnije Sao Paolu, gdje je u subotu održan ždrijeb Kupa konfederacija. Šuker je iskoristio priliku kako bi porazgovarao sa starim znancima, poput španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea, ali i da bi pobliže upoznao zemlju u kojoj bi se vatreni mogli naći za godinu i pol.

Po povratku u Hrvatsku s novinarima je podijelio svoje dojmove.

- Stadioni su pri kraju, sigurno će uskoro biti gotovi i sve će biti spremno za SP. Uvodi se gol-tehnologija, već će biti prezentirana u Tokiju.

Otkrio je predsjednik HNS-a i neke detalje o Euru 2020., koje bi se trebalo igrati u više država.

- Euro 2020. igrati će se u 13 gradova, nama je to jedina prilika da dobijemo domaćinstvo. Ako ćemo ići u taj projekt, trebat ćemo stadion kapaciteta 50 tisuća gledatelja, a to bi mogao biti problem. Vidjet ćemo što i kako, ali sigurno ćemo se kandidirati. Bilo bi prekrasno kada bismo imali četiri utakmice u Hrvatskoj.

U videu pogledajte što je još rekao Šuker.

Ključne riječi

Komentara 8

DM
DM2008
18:34 02.12.2012.

Ako će Platini, EU ili HNS u potpunosti financirati gradnju novog stadiona onda neka se igra u Hrvatskoj. Ali neka to ne traže od građana Hrvatske, ja osobno ne želim plaćati još skuplje komunalije zbog hirova elite koja još jednom pokazuje da ne živi u hrvatskoj realnosti nego u nekom svom svijetu.

OB
-obrisani-
18:42 02.12.2012.

Pa ako nam je problem sagradit stadion sa 50 000 mjesta onda bolje da se i ne kandidiramo... I Sukera pamcenje kratko sluzi,tako nedugo je pricao na sva vrata kako ce graditi kamp za reprezentaciju,pa stadione a sad je jedan sa pedeset tisuca mjesta problem...

KO
kolarjeva3
18:33 02.12.2012.

Moramo kandidirati, novac nije problem !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije