Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SU NASMIJALI

VIDEO Vidite li nešto čudno? Urnebesno rješenje televizije iz BiH postalo hit u regiji!

Daljinski upravljač
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
30.10.2019.
u 11:26

Čini se da su se zbog nemogućnosti puštanja snimke sa susreta Simone Halep i Biance Andreescu, odlučili za malu 'varku' u nadi da će proći nezapaženo.

Televizijski prilozi često mogu biti suhoparno izvještavanje uz popratni video ili neku vrstu grafike. 

Takav je mogao biti i jedan na Federlanoj telveziji u Bosni i Hercegovini, ali ekipa u montaži se pobrinula pa je tako običan izvještaj prvog kola ljubičaste skupine na WTA Finalsu u Šenzenu, u Kini, preko noći postao viralni hit

I dok je za izvještaj susreta između Karoline Pliškove i Eline Svitoline televizija pustila snimak s tog meča, nastavak je donio iznenađenje za gledatelje. 

Čini se da su se zbog nemogućnosti puštanja snimke sa susreta Simone Halep i Biance Andreescu, odlučili za malu 'varku' u nadi da će proći nezapaženo. 

Naime, umjesto meča, pustili su video susreta tih protivnica, ali u pitanju je bila videoigra

I tako je novinarka otkrila gledateljima  da je Simona Halep svladala osvajačicu US Opena Kanađanku Biancu Andreescu s 3:6, 7:6 (6), 6:3, pritom spasivši i meč-loptu, u dvoboju 1. kola. Ipak, grafika nije bila toliko dobra da gledatelji ne bi primijetili te je sve završilo na društvenim mrežama gdje su se ljudi dobro nasmijali, ali i uputili neke zanimljive komentare. 

- Kontrola, snađi se - napisao je jedan korisnik Facebooka, a drugi je dodao da je isto bilo i s muškim tenisom kasnije. 

- Najjači smo - poručio je jedan bh. državljanin. 

Jedno se treba priznati, barem su pokušali. 

>>> Pogledajte finale turnira na Šalati

 



 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
13:53 30.10.2019.

Ajde bolan zorane "Ok smiješno je i domišljato" !!! Glupo i licemjerno!

ZO
zoranos
12:21 30.10.2019.

Ok smiješno je i domišljato je - bravo ali ... Ako jedna nacionalna TV kuća radi ovako nešto to je zapravo odraz mentaliteta jedne nacije - a to nije ono prije spomenuto, nego zmuljaj koga možeš i kada možeš - na žalost. Koliko got mi u RH bili Balkanci, ovakve stvari su kod nas ipak nemoguće na nacionalnoj TV! Ako ne možemo, puste snimke stare par godina i napišu arhiva - možda je jadno, ali je barem fer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije