Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SU NASMIJALI
Povratak na članak

VIDEO Vidite li nešto čudno? Urnebesno rješenje televizije iz BiH postalo hit u regiji!

Čini se da su se zbog nemogućnosti puštanja snimke sa susreta Simone Halep i Biance Andreescu, odlučili za malu 'varku' u nadi da će proći nezapaženo.

Komentari 2

KA
kajinx
13:53 30.10.2019.

Ajde bolan zorane "Ok smiješno je i domišljato" !!! Glupo i licemjerno!

VL
ZO
zoranos
12:21 30.10.2019.

Ok smiješno je i domišljato je - bravo ali ... Ako jedna nacionalna TV kuća radi ovako nešto to je zapravo odraz mentaliteta jedne nacije - a to nije ono prije spomenuto, nego zmuljaj koga možeš i kada možeš - na žalost. Koliko got mi u RH bili Balkanci, ovakve stvari su kod nas ipak nemoguće na nacionalnoj TV! Ako ne možemo, puste snimke stare par godina i napišu arhiva - možda je jadno, ali je barem fer!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.