Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DINAMO, DINAMO!'

VIDEO Svlačionicom Dinama se nakon rušenja CSKA orila pjesma i veselje

GNK Dinamo
11.12.2020.
u 09:09

Ovoga puta je 3:1 bio i ostao konačan rezultat, niti tih defanzivno loših posljednjih 10-ak minuta nisu dozvolili da gosti iz Moskve pokolebaju ovu uvjerljivu pobjedu hrvatskog prvaka

Dinamo je kolo prije kraja grupne faze osigurao 'europsko proljeće' i prvo mjesto u skupini, a onda u zadnjoj utakmici još svladao CSKA iz Moskve na Maksimiru.

Nažalost, Hrvat Bistrović je spriječio dinamovce da se upišu u anale Europske lige kao jedina momčad kojoj je ikada pošlo za rukom da ne primi pogodak u grupnoj fazi natjecanja, no niti to nije umanjilo slavlje modre momčadi. 

U svlačionici se orilo 'Dinamo, Dinamo',  a veselje je bilo apsolutno zasluženo. Gledali smo jedan lijepi, skladni, uigrani Dinamo, doduše, uz iznimku onog povika Livakovića 'zadnjih 10 minuta igrate obranu za k***c'.

I bio je u pravu. No ovoga puta je 3:1 bio i ostao konačan rezultat, niti tih defanzivno loših posljednjih 10-ak minuta nisu dozvolili da gosti iz Moskve pokolebaju ovu uvjerljivu pobjedu hrvatskog prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 1

AL
AlojzVjekoslav
10:56 11.12.2020.

Livaković vrijedi kao kompltne momčadi Hajduka od odlaska Vlašića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije