Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIJELI GA NA NOSILIMA

VIDEO Stravična nesreća: Pravo je čudo što je ovo vozač preživio

Screenshot
27.05.2022.
u 19:30

Jedan od motocikala poskočio je par centimetara od tla kad je prešao preko Sasakijevih leđa

 

 

Japanski vozač Ayumu Sasaki bio je iznešen nakon stravične nesreće na treningu u u klasi Moto3 na stazi Mugello gdje će se u nedjelju voziti osma utrka sezone. Sreća je da ovo nije završilo tragično.

Naime, nakon što je Japanac izgubio kontrolu nad svojim motociklom, koji ga je katapultirao u zrak, sletio je na stazu. Zatim je otklizao točno pod gume Elije Bartolinija i Jaumea Masije, a jedan od motocikala poskočio je par centimetara od tla kad je prešao preko Sasakijevih leđa. 
 

Video nesreće pogledajte OVDJE.

 

>> Udala se Blanka Vlašić:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije