Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dječak joško

VIDEO Snimka 14-godišnjeg Gvardiola je viralni hit. Dao izjavu koja otkriva kakav je bio prije slave

HNTV/screenshot
04.02.2023.
u 11:01

Ponajbolji stoper svijeta danas vrijedi preko 100 milijuna eura, a prije samo nekoliko godina igrao je za pionire Dinama

Na društvenim mrežama, točnije Tik Toku, brzo se proširila snimka mladog 14-godišnjeg Joška Gvardiola dok je nastupao za Dinamo u sklopu omladinskog pogona. U starom video Gvardiol je odgovarao na novinarska pitanja poslije pionirske utakmice plavih i momčadi RNK Split. Brončani vatreni je prije više od šest godina zabio i pogodak, a rekao je slijedeće...

- Utakmica je bila stvarno teška, otvorila nam se ta jedna prilika i uspjeli smo ju iskoristiti - izjavio je skromni Joško koji je već tada pokazivao kako je odgovoran te potpuno predan nogometu. 

Stopera Leipziga je tada intervjuirala popularna HNTV koja više ne postoji i Anđelko Kecman, a pošto je Gvardiol jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša, snimka je ubrzo postala viralna. 

@uvelaa.ruza1 #goviral #xyzbca #fyp #gvardiol #joškogvardiol ♬ original sound - uvelaa.ruza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije