Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD MODRIĆA

Gvardiol prelomio i odabrao svog favorita: Želim igrati za Real Madrid!

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/3
31.01.2023.
u 09:41

Hoće li i kada Gvardiol otići na Santiago Bernabeu ostaje vidjeti, ali jedno je sigurno – Nijemci ga neće pustiti za manje od 100 milijuna eura.

Joško Gvardiol (21) postao je jedan od najtraženijih, ako ne i najtraženiji stoper na planetu nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Mnogi kažu da mu nema ravnog, a nema ni skupljeg, jer ga Transfermarkt uz Rubena Diasa na vrhu cijeni na 75 milijuna eura. Mladi Zagrepčanin još je u RB Leipzigu, a direktor kluba Max Eberl kazao je da ga ne namjerava prodati.

No, hrvatski reprezentativac navodno je odabrao klub u kojem u budućnosti želi nastaviti karijeru. Spominjali su se razni velikani – Chelsea, Manchester City i Barcelona samo su neki od njih. Prema informacijama insajdera Tomasa Gonzaleza, Gvardiol je svojem agentu rekao nedavno kako želi igrati za Real Madrid

U Realu je već deset godina Luka Modrić te u španjolskoj prijestolnici gledaju kako pomladiti momčad. Stoga su proteklih prijelaznih rokova doveli francuski dvojac iz veznog reda Eduarda Camavingu (20) i Aureliena Tchouamenija (23), a prinove će biti potrebne i u napadu, s obzirom na to da Karim Benzema ima 35 godina, kao i novi stoper, jer je Nacho Fernandez nedavno proslavio 33. rođendan. 

Carlo Ancelotti k tome nema previše središnjih braniča. Kad u obzir uzmemo da Nacho trenutačno igra kao desni bek, sada su u središtu obrane 'fit' Eder Militao, Antonio Rudiger i Jesus Vallejo, dok se David Alaba oporavlja od ozljede mišića. Hoće li i kada Gvardiol otići na Santiago Bernabeu ostaje vidjeti, ali jedno je sigurno – Nijemci ga neće pustiti za manje od 100 milijuna eura. 

Komentara 13

T2
Tomo_20
10:56 31.01.2023.

Bravo to sam se i nadao samo da je istina super nema jaceg kluba!

Avatar trabanti
trabanti
11:53 31.01.2023.

Sve "istine" o toj temi pokazale su se do sada kao izmišljotine ili čiste laži pa ostaje vidjeti koliko je i ovo daleko od istine.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
22:57 31.01.2023.

Kad Real prelomi, onda me probudite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije