Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO

VIDEO Službeno: Francuski velikan stvorio hrvatski bedem. Duje Ćaleta-Car ima novi klub

Arsenal v Southampton - Premier League - Emirates Stadium
David Klein
02.08.2023.
u 22:04

Šibenčanin se tako vraća u Ligue 1 gdje je prije nastupao za Marseille

Povremeni hrvatski reprezentativac novi je igrač francuskog uglednka Lyona, potvrdio je klub na svojim društvenim mrežama i web stranicama. Ćaleta je je posljednji put za hrvatsku reprezentaciju igrao prije godinu i pol, a našao se na proširenom popisu Zlatka Dalića za Ligu nacija, u Lyon je stigao kao Southamptonov igrač na posudbi.

Lavovi će njegove usluge za sljedeću sezonu platiti 1.54 milijuna eura, a imat će i opciju otkupa njegova ugovora. Za to će morati platiti 3.59 milijuna eura, uz mogući bonus od dodatnog 2.1 milijuna. Ćaleta-Car je karijeru započeo u Šibeniku, a potom igrao za Pasching, RB Salzburg, Liefering i Marseille prije no što je otišao u Englesku prošle godine, a njegov Southampton je ispao iz prve lige.

VEZANI ČLANCI:

Za Marseille je odigrao ukupno 130 utakmica, od čega njih 102 u francuskom prvenstvu. Ukupno je zabio pet i namjestio još tri gola za tu momčad. U Lyonu bi tako opet mogao zaigrati s bivšim vatrenim Dejanom Lovrenom s kojim je osvojio srebrnu medalju u Rusiji 2018. godine. 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:28 02.08.2023.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije