Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUJE ĆALETA-CAR

Veliki životni događaj vatrenog koji je osvojio svjetsko srebro u Rusiji: 'Naša druga ljubav'

Šibenik: Prijam za Vatrenog Duju Ćaletu-Cara kod gradonačelnika i župana
Dusko Jaramaz/PIXSELL
30.07.2023.
u 18:33

Hrvatski branič trenutno igra za Southampton koji je ispao iz Premiershipa pa se očekuje njegov odlazak u Lyon

Povremeni hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car prekjučer je postao otac, par je danas objavio na društvenim mrežama da su dobili drugo dijete. Ćaleta-Car trenutno nastupa za engleskog drugoligaša Southampton, ali malo je vjerojatno kako će se tamo i zadržati, za njegove usluge zanima se Lyon. 

Lavovi su navodno spremni isplatiti pet milijuna eura kako bi Šibenčanin zaigrao sa bivšim kolegom iz reprezentacije, Dejan Lovrenom koji najbolje utakmice karijere odigrao upravo na Gerlandu. 

VEZANI ČLANCI:

Duje i supruga Adriana već ima sina Maura, koji se rodio 2021. godoine. Kraljem ljeta 2021. par se vjenčao kod matičara, a veliko slavlje u Dubrovniku pričekalo je kraj pandemije koronavirusa do 2022. godine. 

- Naša druga ljubav - napisala je Adriana na Instagramu i objavila fotografiju iz bolnice. 

Foto: instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije