Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dana white

VIDEO Skandal na dočeku Nove godine: Pijani čelnik UFC-a potukao se sa suprugom

Reuters / Screenshot Twitter
03.01.2023.
u 08:52

Nakon što se White potukao sa ženom, poslao je i poruku u kojoj se pokajao

Prvi čovjek borilačke organizacije UFC, Dana White, dospio je u središte skandala nakon što se na novogodišnjem dočeku u Meksiku sukobio sa suprugom Anne. Očevici su potvrdili da se par potukao te da su bili u alkoholiziranom stanju, Anne je jedno vrijeme plakala, nakon toga ju je White uhvatio za ruke, a onda ga je počela šamarati. Dana je potpuno poludio nakon toga i vratio joj s nekoliko šamara, ali supruga mu je uzvratila. 

- Moja supruga i ja smo bili u izlasku u novogodišnjoj noći i, nažalost, to se dogodilo. Ja sam jedan od muškaraca, a čuli ste me dosta puta kako to izgovaram, koji osuđuje nasilje nad ženama, a sada, evo, pričam o tome. Mi smo u braku skoro 30 godina, znamo se od svoje 12. i očigledno je da smo prošli kroz mnoga sranja zajedno - rekao je White i nastavio:

- Imamo troje djece i ovo je jedna od situacija koje su užasne. Sramim se i trenutno smo više zabrinuti zbog djece nego zbog sebe. Totalno smo fokusirani na obitelj. Ljudi će o ovome misliti svašta i mnogi će biti u pravu. Pogotovo u mom slučaju. Nikad ne smiješ dići ruku na ženu. Moja žena i ja se volimo, dugo smo zajedno. Ovo je samo jedna od nesretnih situacija. 

Snimku koja se masovno širi na društvenim mrežama možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar links
links
09:38 03.01.2023.

uz osude..zašto naslov ne glasi : Pijana Whiteova žena ošamarila supruga? Pa gdje je jednakost spolova, emancipacija, žaliti će se feministkinje da zapostavljate ženski spol dok šamara...šta će reći lgbt, gti, gtd, ufc, wag-sice....

LI
Liberalčić
11:00 03.01.2023.

Možda uskoro nova kategorija u UFC, muževi protiv žena?

BO
Bo
15:27 03.01.2023.

Emancipacija. Ako je ona za onda ok. A izgleda da je. Ipak je ona prva D(r)ama UFCa ,pa zašto joj raditi ako već ima želju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije