Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

VIDEO Repeša mladića povukao za kosu, a zatim mu zalijepio i 'odgojnu' preko leđa!

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
28.12.2020.
u 22:45

Drell je sveukupno u igri proveo gotovo devet minuta, pritom zabilježio samo jedan skok, a njegovi su suigrači uspjeli do kraja utakmice nadoknaditi zaostatak i pobijediti rezultatom 84:74

Jasmin Repeša, nekadašnji hrvatski izbornik koji danas vodi talijanski Pesaro, izgubio je u nedjelju načas živce i iskalio se na svom mladom i darovitom igraču Henriju Drellu.

Kamere su zabilježile kako je Repeša počupao i udario 20-godišnjeg Estonca tijekom treće četvrtine, neposredno nakon što je Trst tricom poveo s četiri koša prednosti, ali i činjenicu da mladić nije reagirao.

Drell je sveukupno u igri proveo gotovo devet minuta, pritom zabilježio samo jedan skok, a njegovi su suigrači uspjeli do kraja utakmice nadoknaditi zaostatak i pobijediti rezultatom 84:74.

Podsjetimo, Repeša je Pesaro preuzeo u lipnju, a u ovome trenutku drži osmu poziciju uz šest pobjeda i pet poraza.  

Ključne riječi

Komentara 6

SA
Sarma
04:19 29.12.2020.

Uopče mu nije ništa zalijepio

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
16:54 29.12.2020.

Sramotno!

DU
Deleted user
07:11 29.12.2020.

Veliki hrvatski trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije