Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI MISLITE?

VIDEO Rasistički komentar na ovu divnu gestu zgrozio svijet: Oglasio se i mladić kojemu je upućen

italian soccer Serie A match - Genoa CFC vs AS Roma
Danilo Vigo / IPA
23.11.2021.
u 18:45

Trenutak kada je trener svome igraču uručio tenisice je snimljen i stavljen na društvene mreže, a jedan je trenutak posebno privukao pažnju

Mladi napadač Rome Felix Afeni-Gyan (18) zapao je za oko mnogim ljubiteljima nogometa kada je Romi donio trijumf protiv Genove (2:0). Gyan je ušao u igru, postigao dva gola i ekspresno postao ljubimac navijača rimskog kluba.

Posebno je to drago bilo vidjeti njegovom treneru, legendarnom Joseu Mourinhu koji mu je prije ulaska u igru obećao da će mu kupiti tenisice vrijedne 800 eura koje je jako dugo želio, ako mu donese pobjedu i Portugalac je ispunio obećanje.

Trenutak kada je trener svome igraču uručio tenisice je snimljen i stavljen na društvene mreže, a jedan je trenutak posebno privukao pažnju. Naime, dok je mladi igrač probavao tenisice, netko je dobacio:

"Kako su unutra stale banane?"

Nakon što je tenisice obuo, dodali su:

"Pleši, pleši!"

Očekivano, skandalozni komentari izazvali su burne reakcije svjetske javnosti, a sam incident prokomentirao je i mladi igrač.

"Uvjeravam vas da me nije uvrijedio komentar koji se čuje u pozadini, zaista vjerujem da nije bilo rasističke namjere. Od prvog dana kada sam stigao u klub dočekali su me kao člana obitelji. Jedem puno banana, to je postala stvar kojoj se ponekad smijemo i vjerujem da je to bio povod za komentar", kaže i dodaje:

"Osjećam se kao kod kuće u Romi. Zahvalan sam na podršci koju sam dobio od svih ovdje i ne želim da ljudi steknu pogrešno mišljenje".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije