Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA SE NASTAVLJA

VIDEO Pojavile su se još dvije snimke! Dinamov čudesan preokret protiv Osijeka dovodi se u pitanje

Osijek: NK Osijek i GNK Dinamo susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/4
29.02.2024.
u 22:04

Druga je s utakmice 7. kola između Hajduka i Istre odigrane 2. rujna 2023. godine na Poljudu. U toj je utakmici Hajdukom Zvonimir Šarlija dobio žuti karton jer je napadača Istre Antu Ercega udario nogom u glavu

Posljednji skandal hrvatskog nogometa ne jenjava niti nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Brune Marića. Nove snimke iz VAR soba pojavljuju se na društvenim mrežama uz kritike suđenja od strane brojnih navijača i obožavatelja hrvatskog nogometa. U četvrtak navečer pojavile su se čak dvije. 

Prva snimka je ona sa susreta 7. kola između Dinama i Osijeka. Osijek je do 87. minuti vodio 2:1. Zatim su za Dinamo dosuđena dva kaznena udarca koje su iskoristili da bi okrenuli utakmicu na 3:2. Na snimci se vidi u trenutak u kojem nakon ubačaja iz kornera u šesnaestercu pada Dino Perić.

GALERIJA Dinamo srušio Rijeku u nevjerojatnoj završnici derbija. Brodić zabio za velika tri boda plavih (1:0)

Osijek: NK Osijek i GNK Dinamo susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
1/15

Na snimci najprije izgleda kao da je kontakt bio žestok, no glavni sudac Mario Zebec govori kako nije penal. Iz VAR sobe pregledavaju i kažu kako sigurno je penal. Nakon usporavanja snimke i pogleda iz drugog bližeg kuta, puno je manje jasno je li doista došlo do kontakta ili je Perić sam propao. Zaključak sudaca je bio kako namjere nije bilo, ali kazneni udarac jest ispravna odluka. Situaciju možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Druga je s utakmice 7. kola između Hajduka i Istre odigrane 2. rujna 2023. godine na Poljudu. U toj je utakmici Hajdukom Zvonimir Šarlija dobio žuti karton jer je napadača Istre Antu Ercega udario nogom u glavu.

U borbi za visoku loptu, Šarlija je zamahnuo i pogodio Ercega. Na snimci suci razgovaraju kako prekršaj nije za crveni karton zbog nisko spuštene glave i Šarlijine namjere da igra loptom. Snimku možete pogledati OVDJE.

VIDEO Bruno Marić dao ostavku, suci planiraju bojkot. Janković: 'Ovo je slijepa ulica'

Komentara 33

SN
Senf na kobasicama
23:03 29.02.2024.

Mene sad zanima na svim snimkama do sada kaj su objavili kmečavci nema ništa sporno,kaj oni žele dokazat?kmmeeee

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
22:42 29.02.2024.

Istina je da su hrvatski suci neobjektivni. Dokaz je Hajduk jer Hajduk je konkurentan u HNL-u. Čim se pojavi u natjecanju gdje su suci objektivni i ne podilaze nikome onda Hajduk redovito ispada u pretkolima od velikana poput Tobola ili Gzire

ZO
zoom
06:51 01.03.2024.

Ono što je ključno je da SVE snimje koje se objavljuju ciljano idu na insinuiranje da je hajduk svaki put zakinut (iako su odluke dokazano ispravne), a da su drugi poput Dinama pomognuti od sudaca, što je laž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije