Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUBLIKA ODUŠEVLJENA

VIDEO Pogledajte velik novitet u nogometu: Igrači sad imaju kamere i mikrofon

Youtube/Bundesliga
17.07.2022.
u 11:29

Na prijateljskoj utakmici Kölna i Milana u subotu je isprobana najnovija tehnologija koja je poprimila iznimno pozitivne reakcije gledatelja.

Ako ste se ikad pitali kako nogometna utakmica izgleda iz perspektive igrača, u bliskoj budućnosti ćete svakog tjedna dobivati taj odgovor. Na prijateljskoj utakmici Kölna i Milana u subotu je isprobana najnovija tehnologija koja je poprimila iznimno pozitivne reakcije gledatelja.

U prijateljskom susretu Milan pobijedio Köln 2:1 uz dva gola Oliviera Girouda te fantastičnu asistenciju petom Ante Rebića. Međutim, utakmicu je obilježila ova nova velika inovacija. Isproban je novi element videoprodukcije kojeg Bundesliga namjerava koristiti za iduću sezonu

Dvojica igrača Kölna nosila su kamerice na svojim dresovima, tako da su gledatelji dobili priliku osjetiti utakmicu iz njihova kuta.

Riječ je o automatiziranoj end-to-end tehnologiji MindFly koja je već potpisala ugovor s košarkaškom Euroligom pa će tako u novoj sezoni na svakoj utakmici 2-3 igrača nositi te kamerice tijekom utakmica. Suradnja s Euroligom je već potvrđena, a službeno će uskoro biti potvrđena i suradnja s njemačkom Bundesligom.

Kako je to izgledalo u utakmici Kölna i Milana iz perspektive igrača njemačke momčadi, pogledajte u videu ispod teksta.

Komentara 1

Avatar Posoli
Posoli
12:26 17.07.2022.

Ka policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije