Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANTASTIČNA UTAKMICA

VIDEO Pogledajte pogotke i dramu penala kojima su mladi vatreni izborili Euro

Foto: Drago Sopta/HNS
1/3
27.09.2022.
u 21:42

Izbornik Bišćan je u drugom dijelu mijenjao, a najviše dobroga prema naprijed je igri Hrvatske donio Biuk koji je imao nekoliko sjajnih prilika koje mu je jednako tako sjajno obranio danski vratar.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine izborila je plasman na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Rumunjskoj i Gruziji.

Nakon slavlja 2:1 u Puli, izabranici Igora Bišćana izgubili su 2:1 u Danskoj. To je donijelo ukupnih 3:3 pa je nakon 90 minuta utakmica otišla u produžetke koji su bili sadržajni, osobito drugi produžetak u kojem je Hrvatska propustila iskoristiti nekoliko izglednih prilika.

Katastrofalnih prvih 20 minuta odigrala je mlada Hrvatska koju su Danci u potpunosti stisnuli te nisu dozvolili našim igračima 'da dišu', a kamo li da pokušaju nešto ozbiljno prema naprijed. U tom razdoblju postigli su dva pogotka i, prvo anulirali, a onda i okrenuli ukupnu prednost na svoju stranu (3:2). 

Izbornik Bišćan je u drugom dijelu mijenjao, a najviše dobroga prema naprijed je igri Hrvatske donio Biuk koji je imao nekoliko sjajnih prilika koje mu je jednako tako sjajno obranio danski vratar. Promjenu, i to onu rezultatsku, donio je još jedan adut s klupe Igor Matanović koji je lijepo zabio i donio nam produžetke.

>> Sve pogotke s utakmice i dramu jedanaesteraca pogledajte OVDJE 

Na kraju je pobjednik odlučen izvođenjem jedanaesteraca. Iako je u trećoj seriji Kotarski obranio udarac danskog reprezentativca, Matanović je za Hrvatsku promašio. Na kraju se ključnim pokazala šesta serija u kojoj je Kotarski obranio udarac Rossa, a za Hrvatsku je zabio Marco Pašalić i odveo mlade vatrene na Euro

>> Pogledajte i video: Sukob hrvatskih navijača i policije na tribini u Beču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije