Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA POBJEDA

VIDEO Pogledajte ludo slavlje igrača Gorice nakon povijesne pobjede protiv Dinama

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
21.10.2023.
u 23:25

Izabranici Dinka Jeličića nisu štedjeli glasnice u svlačionici gdje se orila poznata navijačka pjesma 'Hoćemo titulu još ove godine'.

Nogometaši Gorice u susretu su 12. kola HNL-a na svom terenu svladali Dinamo sa 2-1 (0-0) i tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti. Dinamo je poveo golom Arijana Ademija (63), ali Gorica je okrenula preko Nikole Vujnovića (70) i Ante Mateja Jurića (90+2).

VEZANI ČLANCI:

Izabranici Dinka Jeličića nisu štedjeli glasnice u svlačionici gdje se orila poznata navijačka pjesma 'Hoćemo titulu još ove godine'. Gorica se ovim slavljem izjednačila s Dinamom na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, a hrvatski prvak sada se okreće europskom ispitu protiv Viktorije Plzen. 

U videu ispod možete pogledati kako je izgledalo slavlje Goričana.

Ključne riječi

Komentara 3

BS
Berekin ST
01:03 22.10.2023.

Cestitam! I hvala! ;-)

FO
Fotofreek
05:38 22.10.2023.

Zasluženo, čestitke!

PA
Pahor
08:06 22.10.2023.

Bravo decki! Nek samo slave zasluzili su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije