Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI EUROPA

Kapetan Ademi nakon šoka u Gorici: Moramo krenuti dalje, ali ovo je težak poraz Dinama

Zagreb: Dinamo i Slaven sastali se u 8. kolu SuperSport HNL
Marko Lukunic/PIXSELL
21.10.2023.
u 23:11

Momčad Sergeja Jakirovića ubilježila je treći poraz u zadnje četiri utakmice

Nogometaši Gorice u susretu su 12. kola HNL-a na svom terenu svladali Dinamo sa 2-1 (0-0) i tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti. Dinamo je poveo golom Arijana Ademija (63), ali Gorica je okrenula preko Nikole Vujnovića (70) i Ante Mateja Jurića (90+2).

GALERIJA Dinamo ima puno glavobolja, navijači su vrijeđali Peras i Barišića

Zagreb: Dinamo i Slaven sastali se u 8. kolu SuperSport HNL
1/9

- Čestitam Gorici na pobjedi. Bilo je dobrih stvari, ali uzalud. Kad se ne pobijedi, nema smisla pričati o tome. Imali smo dosta prilika, ali ne zabijamo dovoljno. Ništa, glave gore, moramo raditi, početi zabijati golove. Pokazalo se da je ovaj put utakmica otišla u drugom smjeru, negdje nismo bili dovoljno dobri, a to je realizacija. Trebamo zabiti, ovako nemamo što drugo nego čestitati Gorici - izjavio je Ademi poslije utakmice. 

VEZANI ČLANCI:

- Moramo krenuti dalje, razmišljati o utakmici s Viktorijom Plzen, ali ovo je težak poraz. Imamo sad nekoliko dana da razbistrimo glave, dođemo k sebi i budemo pravi protiv Viktorije - zaključio je kapetan plavih. 

Ključne riječi

Komentara 3

DJ
djmoslav
09:16 22.10.2023.

Ovo je uzas do kadacemo trpjeti Barisica i njegovu propalu ekipu.kupite prnje i gubite sa i dajte vec jednom da Finamo vode znalci koji hoce i znaju raditi u interesu kluba a ne svojem privatnom interesu.

KA
kanđija
11:30 22.10.2023.

Igrači Dinama zaboravili igrati nogomet. Nema momčadi. A za to je kriv prvo Biščan i Šimić a sada je Jakirović jer ništa novoga nije doneo u igri Dinama.nisu igrali protiv Reala već protiv igrača koji su bili samo motiviraniji. Kod Gorice se vidi rukopis trenera a kod Dinama ne i tu je problem. Ovi igrači za domaću ligu su dovoljni ali treba to posložiti ali Jakireviću to ne ide.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:22 21.10.2023.

Mi nemamo igrače !Užas!Sramota!Kad u klubu imaš Vlatku,Barišića i ekipu iz Moźemo imaš ovakav rezultat!Mamić je doveo većinu ovih igrača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije