Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC Vegas 53:

VIDEO Pogledajte krvavi obračun u kavezu: 'Ovo je nevjerojatno'

Adam Davy
01.05.2022.
u 14:39

Vera u krvavom ratu pobijedio Fonta i nakon 5 sjajnih rundi pobjedu odnio jednoglasnom sudačkom odlukom

Ekvadorski MMA borac Marlon Vera (29, 19-7) slavio je protiv Amerikanca Roba Fonta (34, 19-6)  sinoć u Las Vegasu. Tamo smo svjedočili jednom krvavom ratu između dvojice predvodnika glavne borbe večeri. Borba nije završila nokautom, ali mogli smo vidjeti višestruki "knockdown" od strane Marlona Vere koji je nakon 5 sjajnih rundi pobjedu odnio jednoglasnom sudačkom odlukom, piše Fightsite.

Najbolje trenutke borbe pogledajte OVDJE.

Vera je više puta bio jako blizu tome da završi borbu, ali Font se uvijek nekako uspijevao oporaviti i ostati kompetitivan unatoč tome što mu je lice bilo krvavo i natečeno, a šteta koju je primao ogromna. Suci su borbu bodovali s 48-47, 49-46 i 49-46 i tako je Vera došao do svoje treće pobjede u nizu, nakon čega je u izjavi dočarao koliko mu to znači.

"Ovo mi znači sve na svijetu. Imam osjećaj da sve o čemu sam sanjao postaje stvarnost. Ovo je nevjerojatno, živim svoj san i uskoro ću postati prvak."

>> Umro Mino Raiola:

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Perspektivan
18:01 01.05.2022.

Ovo je sport!?

DU
Deleted user
18:34 01.05.2022.

sve dok ima ljudi koji to gledaju i platiti te onih koji se žele boriti do krvi postojati će i borbe u ringu To definitivno nije sport već profesionalni posao iako postoje mnogi sportovi koji su u domeni profesionalizma sportizma sport kao vjestina i nadmetanje ima za cilj postizanje rekorda u svakoj vjestini dok je u kontakt borbi postizanje cilja unakaziti i isprebijati te onesvjestiti i povrijediti čovjeka u što kracem vremenu i to nije sport može se reći da je to poslovna i profesionaona vjestina ali to nije sport

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije