Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK TO NE PAMTI

VIDEO Pogledajte kako su Funcuti dočekali igrače koji su srušili Hajduk

HNK Šibenik
19.10.2020.
u 08:54

Unatoč dobrom Hajdukovom otvaranju utakmice, momci u narančastim dresovima zasluženo su u Šibenik odnijeli tri boda otkinuta velikom rivalu, a Funcuti su ih za to nagradili

Priznajmo, Hajduk ne izgleda baš najbolje, no nitko nije očekivao da momčad koja se konstantno drži i gornjem dijelu tablice HNL-a može srušiti posljednjeplasirana momčad i to povratnik u HNL. No, Šibenik je u nedjelju dokazao drugačije. 

Unatoč dobrom Hajdukovom otvaranju utakmice, momci u narančastim dresovima zasluženo su u Šibenik odnijeli tri boda otkinuta velikom rivalu. 

Nakon pola sata igre i po jedne prilike s obje strane, Šibenčani su svoju odlučili kapitalizirati. Bili su izgubili loptu na sredini terena, a Emir Sahiti se zavukao iza leđa obrane Splićana pa pored Vuškovića ubacio u mrežu za 1-0, rezultat koji je ostao na poljudskom semaforu sve do kraja utakmice, a Funcuti su se potrudili da njihovi ljubimci ovu pobjedu zapamte zauvijek.

Tako su Šibenčanima najvatreniji navijači, koji zbog korona mjera nisu mogli na poljudske tribine organizirali povratak kakav Šibenik ne pamti. Bakljada, pjesma i pljesak na Šubićevcu dočekali su momčad za začelja koja je srušila veliki Hajduk uz opis: 

"U krvi nam dišpet piva, samo nas nebo rastavit može!"

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
09:55 19.10.2020.

Eva Grgić, Hajduk se konstantno bori za peto mjesto. Gornji dio tablice, vrh može samo sanjati, a sad mu je zapaprio otpisani!!!

Avatar primorac
primorac
16:20 19.10.2020.

Bravo za sibenik uvjek sam na njihovoj strani kad igraju protiv hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije