Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI NA SVOJE KORIJENE

VIDEO Otac američko-hrvatske zvijezde Milana otkrio tetovažu šahovnice

Pulišić tetovaža
TikTok screenshot
03.10.2023.
u 11:10

"Bio sam u Zagrebu nekoliko puta. Jako mi se svidjelo. To je predivna zemlja i ponosan sam na svoje hrvatske korijene. Bio sam tamo s djedom i bilo je predivno", istaknuo je Christian Pulišić

Milan je u 7. kolu talijanske Serie A svladao Lazio s 2:0. Time su crveno-crni osvojili nova tri boda i dijele prvom mjesto s gradskim rivalom Interom. Za petama su im Napoli, Juventus i Fiorentina sa po 14 bodova. Rimska momčad je tek na 16. mjestu sa sedam bodova.

Prednost je za Milan izborio Christian Pulišić u 60. minuti, a konačan rezultat postavio je švicarski napadač Noah Okafor u 88. minuti. Na svojim društvenim mrežama Milan je podijelio snimku oca Christiana Pulišića kako slavi gol sa vodstvo crveno-crnih. Podigao je šaku, a svi su mu došli čestitati.

GALERIJA Hajduk porazio Dinamo u najvećem derbiju i pobjegao na pet bodova prednosti (1:0)

Pulišić tetovaža
1/17

Kada je podigao ruku u zrak i rukovao se s drugima, na njegovoj se ruci mogla vidjeti tetovaža šahovnice. Poznato je kako je obitelj Pulišić ponosna na svoje hrvatske korijene, a sam igrač uz američku posjeduje i hrvatsku putovnicu.

@acmilan That’s one proud dad 🥺 #Pulisic #dad #MilanLazio #reaction #ACMilan #TikTokCalcio #FootballTikTok ♬ Take Me Home - SAMMY & LESEN

VEZANI ČLANCI:

"Bio sam u Zagrebu nekoliko puta. Jako mi se svidjelo. To je predivna zemlja i ponosan sam na svoje hrvatske korijene. Bio sam tamo s djedom i bilo je predivno", istaknuo je Pulišić koji je u Milan stigao ove godine iz Chelsea za 22 milijuna eura i preuzeo broj 11 koji je do tada nosio Zlatan Ibrahimović.

VIDEO Smiješno niska cijena? Mamić se zemljišta u Hercegovini dokopao za 'siću', mnogi negoduju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije