Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Southampton

VIDEO Oršić i Ćaleta-Car vraćeni u prvu momčad. Navijači su primjetili značajan detalj

Premier League - Southampton v Aston Villa
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
16.02.2023.
u 13:29

Bivši trener Southamptona Nathan Jones poslao je Hrvate na tribinu i bacio ih u B momčad, sada treniraju s prvom momčadi

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car mogu odahnuti. Nakon što ih je bivši trener Southamptona Nathan Jones poslao na tribine i bacio u B momčad, vratili su se u krug odabranih. Name, premierligaš je objavio snimku s treninga prve momčadi, a na njoj su i oba hrvatska nogometaša, nasmijana i treniraju. 

Prema pisanju Daily Maila Ruben Selles, koji je i vodio ovaj trening, mogao bi ostati glavni trener nakon što je Jones dobio otkaz prošli vikend.

Podsjetimo, Oršić je prije mjesec dana došao u Southampton iz Dinama za odštetu koja uz bonuse može iznositi i deset milijuna eura. No, u prvoj momčadi upisao je samo četiri nastupa i tu je dobio neveliku minutažu. 

Kao novog trenera Southamptona mnogi su isticali Jessea Marscha (49), no on to ipak neće biti. Čini se da su pregovori propali jer se nisu uspjeli dogovoriti oko uvjeta ugovora.

Bilo kako bilo, Oršić i Ćaleta - Car ponovno su na radaru, a minute im trebaju. Sljedeću utakmicu Southampton igra u subotu kod Chelseaja

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 1

GI
gira
11:46 19.02.2023.

Pogrešan klub majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije