Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNA PRVAKINJA

VIDEO Nesreća na Sljemenu! Mlada skijašica (12) slomila nogu, hitnu čekala sat vremena

Zoe Dragičević
Jaska Danas
12.01.2022.
u 17:34

Velika je ovo žalost za skijašicu 2009. godišta koja je u prošloj godini osvojila sve što se može osvojiti u svojem dobnom uzrastu. Od prvenstva Hrvatske, preko prvenstva Zagreba, pa sve do finala Croski kupa te skijaških kupova Jaske, Maksimira i Medveščaka, Dragičević je u svakom veleslalomu i slalomu sezone odnijela pobjedu

U organizaciji HASK Mladost danas su u mlađim kategorijama nastupile skijašice i skijaši na veleslalomu "Kriterij prvog snijega". Na jednoj od tih utrka, veleslalomu za mlađe kadetkinje na žalost se dogodila velika ozljeda. Jedna od najperspektivnijih mladih hrvatskih skijašica, 12-godišnja Zoe Dragičević doživjela je tijekom svoje veleslalomske vožnje izrazito nezgodan pad te je slomila nogu

Na videu možete vidjeti kako je naša mlada skijašica odnesena sa staze, oni koji su uskočili pomoći morali su ju vući kroz šumu, a hitnu pomoć je Zoe morala čekati sat vremena.

Velika je ovo žalost za skijašicu 2009. godišta koja je u prošloj godini osvojila sve što se može osvojiti u svojem dobnom uzrastu. Od prvenstva Hrvatske, preko prvenstva Zagreba, pa sve do finala Croski kupa te skijaških kupova Jaske, Maksimira i Medveščaka, Dragičević je u svakom veleslalomu i slalomu sezone odnijela pobjedu. 

Još uvijek nema informacija koliko će perspektivna skijašica morati izbivati sa staza te s treninga, ali poprilično je jasno da je ova skijaška sezona za nju gotova.

Da spomenemo i konačne rezultate, kod mlađih kadetkinja pobjedu je uzela Uma Orešić iz Ski Kluba Medveščak, a kod mlađih kadeta pobjedu je uzeo Fran Balen iz Ski Kluba Končar.  Kod starijih kadetkinja pobjedu je kao i jučer uzela Iskra Mucko iz Ski Kluba Zagreb, dok je kod starijih kadeta pobjedu je uzeo Ziggy Vrdoljak iz Žutog mačka.

Komentara 7

Avatar Svračak
Svračak
18:28 12.01.2022.

Kakva je bila prohodnost sljemenske ceste i da li je bilo nepropisno parkiranih auta?

AF
AfganistanskiHrvat
17:56 12.01.2022.

I da nema prometa treba se do gore popeti. Nije hitna kriva.

RA
radolizem
06:16 13.01.2022.

Ne smije se prozivati Hitna. Nikako! Prvo, skijanje nije šah. Postoje propisi upravo vezano za liječničku službu. Čak i da je bio otvoren prijelom, a nije, liječnik koji mora biti na natjecanju treba imobilizirati nogu i spustiti se do najbliže bolnice. Drugo, organizator je mogao platiti ekipu i vozilo HMP. Treće, ako su do pokojnog Bandića putovali 90 minuta u večernjim sati, u gradu, onda je logično da se od bolnice do brda putuje 50 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije