Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNA PRVAKINJA
Povratak na članak

VIDEO Nesreća na Sljemenu! Mlada skijašica (12) slomila nogu, hitnu čekala sat vremena

Velika je ovo žalost za skijašicu 2009. godišta koja je u prošloj godini osvojila sve što se može osvojiti u svojem dobnom uzrastu. Od prvenstva Hrvatske, preko prvenstva Zagreba, pa sve do finala Croski kupa te skijaških kupova Jaske, Maksimira i Medveščaka, Dragičević je u svakom veleslalomu i slalomu sezone odnijela pobjedu

Komentari 7

Avatar Svračak
Svračak
18:28 12.01.2022.

Kakva je bila prohodnost sljemenske ceste i da li je bilo nepropisno parkiranih auta?

VL
AF
AfganistanskiHrvat
17:56 12.01.2022.

I da nema prometa treba se do gore popeti. Nije hitna kriva.

VL
RA
radolizem
06:16 13.01.2022.

Ne smije se prozivati Hitna. Nikako! Prvo, skijanje nije šah. Postoje propisi upravo vezano za liječničku službu. Čak i da je bio otvoren prijelom, a nije, liječnik koji mora biti na natjecanju treba imobilizirati nogu i spustiti se do najbliže bolnice. Drugo, organizator je mogao platiti ekipu i vozilo HMP. Treće, ako su do pokojnog Bandića putovali 90 minuta u večernjim sati, u gradu, onda je logično da se od bolnice do brda putuje 50 minuta.

VL
BU
Budni
20:11 12.01.2022.

Svako veće okupljanje naroda i sportske predstave,moraju imati sve službe na terenu!Ali to organizator mora i platiti!Pa je vjerojatno u tome kvaka!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.