Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ruski rulet"

VIDEO Nevjerojatne scene bizarne MMA borbe s povezima na očima!

Twitter/Screenshot
27.06.2022.
u 14:02

Dakle, nakon početnog dijela, četvorica natjecatelja s povezima na očima udaraju tko koga stigne, a dva suca su zadužena za provođenje pravila te "fer i korektne borbe." The Sun pronašao je zanimljiv naziv za ovu disciplinu nazvavši je ruski rulet.

Ruska MMA organizacija Epic Fighting Championship poznata je po bizarnim borbama koje organizira u svojim kavezima. Ovoga puta su osmislili timsku MMA borbu u kojoj se bore par protiv para, i to tako da prvo jedan dio svakog para ima povez na očima, a onda i druga polovica. 

Dakle, nakon početnog dijela, četvorica natjecatelja s povezima na očima udaraju tko koga stigne, a dva suca zadužena su za provođenje pravila te "fer i korektne borbe." The Sun je pronašao zanimljiv naziv za ovu disciplinu nazvavši je ruski rulet. 

S obzirom na to da tijekom borbe borci ne mogu skidati povez s očiju, moraju se osloniti na druga osjetila. Suci moraju paziti da sve ne izmakne kontroli, ali i da oni ne zarade pokoji udarac.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
14:52 27.06.2022.

još malo pa će i borbe s noževima, prvo ilegalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije