Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO REMI

VIDEO Nervozni Ronaldo izgubio živce, poludio na suparnika, svi su krenuli na njega

Foto: Screenshot
1/3
03.02.2023.
u 19:45

Znamo da 37-godišnji Portugalac ne voli gubiti, a u Saudijskoj Arabiji ni remi ne smatra zadovoljavajućom opcijom. Pokazao je to na kraju dvoboja protiv Al Fateha, a usprkos svemu uspio je zabiti u nadoknadi, što mu je prvi prvenstveni pogodak.

Još jedna večer koja je mogla biti bolja za Cristiana Ronalda završila je podjelom bodova između Al Fateha i njegovog Al Nassra u saudijskom nogometnom prvenstvu. Zabio je iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi za remi (2:2), ali Portugalac je gladan pobjeda i znamo da mu takav ishod nije dobro sjeo.

Pokazao je to i pred kraj susreta u jednoj situaciji u napadu. U 89. minuti, kada je Al Nassr još gubio s 2:1, protivnički igrač koji ga je trebao čuvati pao je na travnjak i povukao ga za sobom, a Ronaldo se razljutio te ga nasilno pokušao pridići. U pomoć su mu priskočili suigrači koji su grupno krenuli prema prekaljenom napadaču. Nervoza se osjetila s obje strane.

Ako ništa drugo, Ronaldo je upisao svoj prvi ligaški pogodak otkako je napustio Manchester United i stigao u Saudijsku Arabiju. Al Nassr je na tablici još uvijek vodeći s 34 boda, dok su današnji domaćini šesti s 22. 

Nervoznu situaciju pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

RS
Roman_Stefic
23:32 03.02.2023.

Bilo bo posteno napisati kako se taj 'jadnik' previjao kao da su ga ubile munje, pogodile granate i sl ... drzao se 'jadnik' za glavu za sve moguce a bilo je vise nego evidetno da se previja kao malo deriste kome mama nije htjela kupiti cokoladu ... Ronaldo je prisao prvo prijateljski priziti ruku a ovaj ga je udario po rukama ... prestanitie hejteri ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije