Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može si to priuštiti

Dok čeka završetak svoje vile u Rijadu, Ronaldo se s obitelji smjestio u 17 soba ovog luksuznog hotela

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL
1/9
31.01.2023.
u 19:40

Nakon što je potpisao ugovor i smjestio se u Rijadu, ondje mu se pridružila i supruga Georgina Rodriguez i njihova djeca. U trenutku kada su stigli u Saudijsku Arabiju njihova luksuzna vila u kojoj će živjeti nije još bila spremna za useljenje, pa je obitelj privremeno smještena u luksuzni hotel Four Season.

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo početkom ove godine svoju nogometnu karijeru je nastavio u klubu Al Nassr u Saudijskoj Arabiji. Igrački ugovor će mu vrijediti do 2025. godine, a onda će do 2030. godine biti ambasador za zajedničku kandidaturu Saudijske Arabije, Egipta i Grčke u sklopu Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Nakon što je potpisao ugovor i smjestio se u Rijadu, ondje mu se pridružila i supruga Georgina Rodriguez i njihova djeca. U trenutku kada su stigli u Saudijsku Arabiju njihova luksuzna vila u kojoj će živjeti nije još bila spremna za useljenje, pa je obitelj privremeno smještena u luksuzni hotel Four Season. Kako prenosi Daily Mail obitelj nogometaša je iznajmila ukupno 17 luksuznih soba između 48. i 50. kata, a cijena noćenja u svakoj od tih soba je oko 3150 eura.

Cijena je to koju rijetki mogu platiti, ali Ronaldo je potpisao unosan milijunski ugovor i može svojoj obitelji priuštiti da uživa u ovakvom luksuzu. Hotel Four Seasons je primijenio i poseban sigurnosni protokol kako nitko ne bi uznemiravao nogometnu zvijezdu ili njegovu obitelj. Ronaldo i Georgina s djecom su se smjestili u apartman Kingdom Suite, koji se proteže na dva kata s ukupnom površinom od 350 četvornih metara. Njihov apartman u hotelu ima dnevnu sobu, radnu sobu, prostor za gledanje filmova, prostranu kupaonicu od bijelog mramora s hidromasažnom kadom i tušem.

 

 

Kada je stigao u Rijad slavni nogometaš je oglasio kako traži privatnog kuhara i ponudio je plaću od 5500 eura. Obitelj traži profesionalca koji bi trebao znati pripremati sve od tradicionalne portugalske hrane do azijske hrane, poput sushija, jer su Ronaldo i Georgina veliki obožavatelji  japanske kuhinje. Zasad nisu pronašli osobnog kuhara, pa koriste usluge hotelske kuhinje koja udovoljava svim željama obitelji nogometaša koja bi se uskoro trebala preseliti u vilu koja košta 12 milijuna eura. 

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije