Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROMAŠIVAO SE

VIDEO Ronaldo zabio iz penala, no Al Nassr opet bez pobjede: Poništili mu i gol, reagirao tipično

Saudi Super Cup - Semi Final - Al Ittihad v Al Nassr
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
03.02.2023.
u 18:07

Do kraja utakmice gosti su igrali s igračem manje. Usprkos remiju, ostaju na vrhu prvenstvene tablice. Zanimljivo, za protivničku je momčad danas zabio bivši igrač Barcelone.

Nogometaši Al Nassra u drugoj utakmici zaredom nisu uspjeli ostvariti pobjedu. Nakon što ih je u kupu s 3:1 porazio Al Ittihad, na gustujućem su terenu doći do tri boda protiv Al Fateha (2:2). Cristiano Ronaldo odigrao je cijelu utakmicu i zabio iz kaznenog udarca u 93. minuti za konačnu podjelu bodova. 

Tako su gosti na kraju zadovoljniji bodom, a Portugalac može biti nezadovoljan propuštenim prilikama. Postigao je još jedan pogodak, ali mu je poništen zbog zaleđa nakon intervencije VAR-a. Mahao je prstom da nedozvoljene pozicije nije bilo, pomalo tipično za njega, no snimka pokazuje da jest. 

Poništen pogodak pogledajte OVDJE

Do kraja je još pocrvenio glavni napadač momčadi uz Ronalda, Anderson Talisca. Spomenimo i kako je za Al Fateh prvi gol dao bivši igrač Barcelone Cristian Tello. Al Nassr je na tablici još uvijek vodeći s 34 boda, dok su današnji domaćini šesti s 22. 

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije