Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Uznemirujuće scene na ulicama Mostara: Pretukli navijača Zrinjskog, sve gledala njegova majka

Europa Conference League - Group E - Aston Villa v Zrinjski Mostar
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/2
15.12.2023.
u 11:01

Ranije istoga dana dogodio se napad na navijače Aston Ville, izvijestila je PU Hercegovačko-neretvanske županije. Dvojica Engleza napadnuta su u istočnom dijelu grada, a prema pisanju portala Bljesak.info, još je jedan napad zabilježen u Starome gradu

Navijač Zrinjskog pretučen je u Mostaru, objavio je portal Bljesak.info. Incident se dogodio nakon utakmice 6. kola grupne faze Konferencijske lige protiv Aston Ville, a čitatelj portala snimio je incident.

Navode kako je nosio majicu navijačke skupine bosanskohercegovačkog kluba, Ultrasi. Skupina maskiranih osoba skinula mu je majicu i udarala ga pred njegovom majkom. Zatim su pobjegli. Napad se dogodio u jugoistočnom dijelu Mostara, u naselju Bišće Polje.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Europa Conference League - Group E - Aston Villa v Zrinjski Mostar
1/21

Ranije istoga dana dogodio se napad na navijače Aston Ville, izvijestila je PU Hercegovačko-neretvanske županije. Dvojica Engleza napadnuta su u istočnom dijelu grada oko podneva. Nisu imali vidljive tjelesne ozljede. Prema pisanju spomenutog portala, drugi napad dogodio se u Starome gradu, a navijaču engleske momčadi ukradene su stvari.

VEZANI ČLANCI:

"Radi se o dva državljanina Engleske. Jedan je 1985. drugi 1995. godište. Napalo ih je više osoba iz dva putnička vozila. Nakon očevida utvrđeno je da je jedan napadač otprije poznat policiji. Trenutačno se za njim traga da ga se liši slobode. Radi se o osobi iz Mostara", rekao je glasnogovornik MUP-a Ljudevit Marić.

VIDEO Navijači Hajduka dobili tužbu protiv Zdravka Mamića, mora im platiti odštetu

Komentara 3

BO
boom
13:08 15.12.2023.

Nije ovo navijacka prica, ovo je zločin iz nacionalne mrznje prema Hrvatima.

Avatar Oriental
Oriental
12:13 15.12.2023.

Sve "navijače" treba poslati da grade autoceste,bolnice itd..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije