Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUNIŠTIVI LM10

VIDEO Nakon subotnje partije Modriću su zapljeskali i suparnički navijači, evo kako im je uzvratio

REUTERS/Violeta Santos Moura
13.04.2024.
u 22:43

Konačno je gotovo cijelu utakmicu igrao i hrvatski kapetan, Realova desetka, Luka Modrić. Naš najbolji nogometaš u povijesti startao je u prvih 11, a s terena je izašao u 86. minuti. Bio je jedan od najboljih na terenu

Pobijedio je ove subote sastav Real Madrida na gostovanju na Mallorci. Minimalno, ali slatko, i to nakon sjajnog pogotka Aureliena Tchouamenija u 48. minuti utakmice. Real je tako nastavio gdje je stao, izabranici Carla Ancelottija su i nakon 31. kola na osam bodova prednosti ispred Barcelone na vrhu ljestvice španjolske Primere.

Konačno je gotovo cijelu utakmicu igrao i hrvatski kapetan, Realova desetka, Luka Modrić. Naš najbolji nogometaš u povijesti startao je u prvih 11, a s terena je izašao u 86. minuti. Bio je jedan od najboljih na terenu.

Kad je dakle, u 86. minuti Modrić izlazio s terena, publika ga je na stadionu Son Moix ispratila ovacijama. Spontani aplauz dobio je Luka, a na reakciju publike nije mogao ostati ravnodušan pa je i sam uzvratio pljeskom s terena.

IZLAZAK MODRIĆA UZ OVACIJE NA MALLORCI POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

KA
karijes
21:32 14.04.2024.

Luka naše gore list, budući predsjednik Hrvatske

BR
brongostar
14:29 14.04.2024.

Modrić je genije nogometa, naš velikan, činjenice koje teško probavljuje naša leva bagra.

Avatar southman
southman
19:39 14.04.2024.

Demolirat ce ih City !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije