Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠAO IZ IGRE

VIDEO Modrić se srušio na travnjak nakon asistencije. Scena je zabrinula sve navijače Reala

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/6
27.11.2023.
u 09:09

Modrić je pogodak omiljenog suigrača Rodryga za 2:0 proslavio podizanjem ruku u zrak, a onda je jednostavno sjeo na travnjak, što je zabrinulo sve navijače kraljeva.

Španjolski nogometni velikan Real Madrid preuzeo je vrh Primere nakon što je u susretu 14. kola nacionalnog prvenstva na gostovanju pobijedio Cadiz sa 3:0. Kraljevski klub je poveo već u 14. minuti golom Rodryga, a isti je igrač u 64. minuti na asistenciju Luke Modrića zabio za 2:0.

GALERIJA Modrić zbog ozljede napustio travnjak prije kraja utakmice

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
1/6

Sjajnu predstavu Rodrygo je okrunio u 74. minuti asistencijom za Judea Bellinghama za konačnih 3:0. Kapetan hrvatske reprezentacije za goste je igrao do 70. minute kada je umjesto njega u igru ušao Dani Ceballos. Modrić je pogodak omiljenog suigrača Rodryga za 2:0 proslavio podizanjem ruku u zrak, a onda je jednostavno sjeo na travnjak, što je zabrinulo sve navijače kraljeva. 

Vrlo vjerojatno su u tom trenutku počeli njegovi problemi s umorom i preopterećenjem mišića pa ga je nedugo zatim zamijenio Dani Ceballos. 

VEZANI ČLANCI:

- To je preopterećenje mišića. Samo to. Modrić je bio jako dobar. Danas je igrao na drugoj poziciji, bio je vrlo dobar u obrani - prenosi Ancelottijevu izjavu španjolski AS. 

Video možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
11:18 27.11.2023.

Da vidimo koliko dugo će trajati do postavljanja pitanje hoće li Modrić biti spreman za EP slijedeće godine...

Avatar Kizzo
Kizzo
13:19 27.11.2023.

To su se dogovorili on i Ancelotti, nije mu nista ali trebaju mladji igrati isto.

DC
DC
12:48 27.11.2023.

Jeli se srusio ili sjeo na travnjak? U clanku se upotrebljavaju obe rijeci, a razlika je velika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije