Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIO DETALJE

Trener Reala otkrio što se dogodilo s Modrićem nakon što je izašao iz igre zbog ozljede

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
26.11.2023.
u 22:49

Navijače Real Madrida je zabrinula Modrićeva ozljeda mišića zbog koje je morao izaći iz igre. Hrvatski veznjak bio je primoran izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 14. kolu La Lige 3-0 protiv Cadiza, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) počeo je utakmicu od prve minute i asistirao gol Rodrygu povećanje vodstva na 2:0.

I osim asistencije Luka je odigrao sjajnu utakmicu. Kreirao je dvije velike prilike, uputio tri ključna dodavanja, imao dva uspješna driblinga te uputio tri točne duge lopte.

Navijače Real Madrida je zabrinula Modrićeva ozljeda mišića zbog koje je morao izaći iz igre. Hrvatski veznjak bio je primoran izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos.

Pratitelji kraljevskog kluba i hrvatske reprezentacije su zabrinuto nakon utakmice tražili odgovore, a sve ih je smirio trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

- To je preopterećenje mišića. Samo to. Modrić je bio jako dobar. Danas je igrao na drugoj poziciji, bio je vrlo dobar u obrani - poručio je trener.

Real se pobjedom vratio na vrh La Lige s 35 bodova u 14 utakmica, s utakmicom više od Girone koja u ponedjeljak od 21 sat igra protiv Atletica iz Bilbaa.

 

Komentara 2

ER
EroK
01:30 27.11.2023.

Bravo Luka! Ne daj se! Još si super znalac i borac!

GR
Greben
23:23 26.11.2023.

Onaj koji je gledao Cadiz -Real Madrid mogao je, prilikom napustanja terena i kasnije dok je sjedio na klupi, vidjeti i zakljuciti da se ne radi o ozbiljnoj ozljedi. Jednostavno, inteligencija, zrelost, profesionalnost koje zraci iz Lukine duse donijelo je odluku "bolje sprijeciti nego lijeciti"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije